• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum garip ses çıkarıyor

isimsiz16

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar, kuşum dinlenirken garip sesler çıkarıyor. Daha 2 gündür bizimle ve ne olduğunu anlamadık. Vik sesi gibi bir ses. Kuyruğu sürekli aşağı yukarı hareket ediyor. Ama bunu sürekli yapmıyor genellikle gece böyle oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

iceberg987

Aktif Üye
Hocam böyle soruların mutlaka videosunu yükleyin. Uzman arkadaşların ilk isteyeceği şey bu olur sizden ... Yani sesini yazarak tasvir etmeniz çok zor ...

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun muhtemelen soğuk algınlığı veya üşütme gibi görünüyor siz yinede video yükleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz streamable.com sitesinden yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Solunum yolu rahatsızlığı gibi duruyor kekik çayı yapıp verin. Yarım çay kaşığına, bir tam dolusu sıcak suyla 15-20 dakika demleyin, süzdürüp suluğa koyun içsin. Sonrasında ama bence kanatlı uzmanına götürün siz yine de. Geçmiş olsun 🙏

isimsiz16

Yeni Üye
Geçmiş olsun muhtemelen soğuk algınlığı veya üşütme gibi görünüyor siz yinede video yükleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz streamable.com sitesinden yükleyip linkini kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz
Tabi ki yükledim bu şekilde nefes alıyor. Ama gün içinde olmuyor sadece geceleri. Çok teşekkürler 🙏🏻

Son düzenleme:

isimsiz16

Yeni Üye
Solunum yolu rahatsızlığı gibi duruyor kekik çayı yapıp verin. Yarım çay kaşığına, bir tam dolusu sıcak suyla 15-20 dakika demleyin, süzdürüp suluğa koyun içsin. Sonrasında ama bence kanatlı uzmanına götürün siz yine de. Geçmiş olsun 🙏
Çok teşekkür ederim. 🙏🏻

isimsiz16

Yeni Üye
Hocam böyle soruların mutlaka videosunu yükleyin. Uzman arkadaşların ilk isteyeceği şey bu olur sizden ... Yani sesini yazarak tasvir etmeniz çok zor ...
Kuş için üye oldum ve nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyordum o yüzden, çok teşekkürler.🙏🏻

isimsiz16

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable birde bu şekilde kaşınıyor sanki bir şeyden rahatsız gibi bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten.

isimsiz16

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable birde bu şekilde kaşındığını fark ettim bu konuda da bilgilendirme yaparsanız gerçekten çok sevinirim. Stresten yeni geldiği için ben kaşınıyor ve ses çıkarıyor sanmıştım.

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sürekli bu şekilde kaşınıyor mu?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İlk defa bu şekilde kaşınmasına denk geldim açıkcası.
Kendini temizliyor ayrıca yavru tüyler yeni gelişim gösterip uzuyor her ihtimale karşı dış parazit damlası uygulayın;
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinden bulamazsanız mamaist.com w.pp hattıyla iletişime geçin yardımcı olurlar. Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın. Ek olarak tünekleri ahşap ile değiştirin lütfen sizin kullandığınız ayak altlarını tahriş eder. Yavruyu sıcak tutun vitamin ve takviyeleri düzenli kullanın grit kumu kafesinden eksik etmeyin eğer takviyeler hakkında bilginiz yok ise aşağıda ki konuyu inceleyebilirsiniz.

isimsiz16

Yeni Üye
Kendini temizliyor ayrıca yavru tüyler yeni gelişim gösterip uzuyor her ihtimale karşı dış parazit damlası uygulayın;
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinden bulamazsanız mamaist.com w.pp hattıyla iletişime geçin yardımcı olurlar. Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın. Ek olarak tünekleri ahşap ile değiştirin lütfen sizin kullandığınız ayak altlarını tahriş eder. Yavruyu sıcak tutun vitamin ve takviyeleri düzenli kullanın grit kumu kafesinden eksik etmeyin eğer takviyeler hakkında bilginiz yok ise aşağıda ki konuyu inceleyebilirsiniz.

Çok teşekkürler 🙏🏻

Üst Alt