• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum gakgaklıyor ??

Cennet Papaganı

Aktif Üye
Herkese merhaba muhabbet kuşum sert şekilde uçarak odada gak gak tarzı karga gibi gıcık bir ses çıkarıyor bu neden acaba ?
Kuşunuzun bir şeyinin olmadığını sanıyorum Eğer kuşunuzu nadiren salıyorsanız odaya, uçunca heyecanlandığı için böyle bir ses çıkartabilir ki sertten kastımız hızlı uçuyor ise heyecanlandığı içindir muhtemelen. Eğer kuşunuz uçtuktan sonra biryere konup hızlı nefes alıp verirken böyle bir ses cıkartıyorsa solunum ile ilgili bir problemide olabilir dolayısıyla iyi gözlemlenmesi lazım

cicininannesi

Aktif Üye
Kuşunuzun bir şeyinin olmadığını sanıyorum Eğer kuşunuzu nadiren salıyorsanız odaya, uçunca heyecanlandığı için böyle bir ses çıkartabilir ki sertten kastımız hızlı uçuyor ise heyecanlandığı içindir muhtemelen. Eğer kuşunuz uçtuktan sonra biryere konup hızlı nefes alıp verirken böyle bir ses cıkartıyorsa solunum ile ilgili bir problemide olabilir dolayısıyla iyi gözlemlenmesi lazım
yok uçarken çıkarıyor o sesi birşeyi olduğunu zannetmiyorum sadece neden çıkarıyor merak ediyorum sevinçtende olabilir bilemedim

cicininannesi

Aktif Üye
Genelde masamda falan geziniyor nadiren kafese koyuyorum uyku ve yemek ihtiyacı hariç