• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Kuşum fazla mineral blok yiyor

Paşa_annesi

Yeni Üye
17620344568052646875708438804849.jpg
Bugün taktığım mineral blok neredeyse yarısına geldi. Bu kadar çok yemesi bir zarar verirmi? Blok un içinde bulunanlar; kum parçaları, ezilmiş deniz kabuğu ,mürekkep balığı kemiği,kırmızı kil içeren mineralli muzlu blok.

Kuşum 3 aylık erkek. Konuştuğu için erkek olduğundan eminim. Ve şu an tüy dökümünde.Son olarak suyunda multivitamin var ondan sarı bloktan dolayı değil 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 96095
Bugün taktığım mineral blok neredeyse yarısına geldi. Bu kadar çok yemesi bir zarar verirmi? Blok un içinde bulunanlar; kum parçaları, ezilmiş deniz kabuğu ,mürekkep balığı kemiği,kırmızı kil içeren mineralli muzlu blok.

Kuşum 3 aylık erkek. Konuştuğu için erkek olduğundan eminim. Ve şu an tüy dökümünde.Son olarak suyunda multivitamin var ondan sarı bloktan dolayı değil 😊
Geniş kapta su vermeyin açıkta bakteri kapmasın kolay olur, suluk içinde verin lütfen
Mineral eksikliğinde yerler sıkıntı olmaz

Paşa_annesi

Yeni Üye
Geniş kapta su vermeyin açıkta bakteri kapmasın kolay olur, suluk içinde verin lütfen
Mineral eksikliğinde yerler sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim. Kafesi aldığımda suluk yoktu esim petşoba gidince adam suluğa gerek yok geniş yerden su içer papağanlar demiş ondan almadım. Ama her gün değiştirmeme rağmen çok pisleniyor suyu. Suluktan içimez diyede almamıştım. Bunu öğrendiğim iyi oldu ilk işim suluk almak olacak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Kafesi aldığımda suluk yoktu esim petşoba gidince adam suluğa gerek yok geniş yerden su içer papağanlar demiş ondan almadım. Ama her gün değiştirmeme rağmen çok pisleniyor suyu. Suluktan içimez diyede almamıştım. Bunu öğrendiğim iyi oldu ilk işim suluk almak olacak
Estağfurullah 😊
Ayrıca grit kum tavsiye ederim petshoptan alabilirsiniz

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İhtiyacı olduğundan tüketir. Ama böyle bir karışım yerine kalamar kemiği asmanız daha uygun olur. O taşıda kalamar nedeni ile o kadar tüketiyordur.

Paşa_annesi

Yeni Üye
Üst Alt