• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum evde yalnız kalabilir mi?

Kutayyy

Aktif Üye
merhaba. 9 nisan-14 nisan arası evde olmayacağım. kuşum bu sırada evde tek kalabilir mi? kafesinde 1 tane ağzına kadar dolu akıllı yemlik. 2 tane dıştan takmalı dolu yemlik ve 2 tane suluk var. yeter mi?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle evcil hayvanınız ne olursa olsun evde tek başına bırakmamanızı öneririm. 5 gün uzun bir süre ama kuşunuz yaramazlık yapıp akıllı yemlikteki yenmemiş yemleri alttaki hazneye doldurmuyorsa koyduğunuz malzemeler yeterli görünüyor. Mecbursanız kafes temizliğini iyice yapın gitmeden önce. Kafes etrafında tül olmasın.

Kutayyy

Aktif Üye
Öncelikle evcil hayvanınız ne olursa olsun evde tek başına bırakmamanızı öneririm. 5 gün uzun bir süre ama kuşunuz yaramazlık yapıp akıllı yemlikteki yenmemiş yemleri alttaki hazneye doldurmuyorsa koyduğunuz malzemeler yeterli görünüyor. Mecbursanız kafes temizliğini iyice yapın gitmeden önce. Kafes etrafında tül olmasın.
temizliği yaptım, mecburum ve kuşu emanet edecek kimsem yok, yemleri dökmüyor yiyor, tül olmamasının sebebi nedir?

Kutayyy

Aktif Üye
şimdi yatıcam ben yine de tülü çıkartayım yarın nedenini biri yazarsa mutlu olurum çünkü merak ettim 😊