• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum ev bitkisi yedi

hilruddy2

Yeni Üye
resimde göründüğü kadar ucundan yedi. ağzına aldıktan sonra gördüm. yaprak kafes tellerinden içeri girmiş orasını ısırıp yedi. hoşlanmadı yerken. hatta birazını ağzından atmış. silkelendi. acı mı geldi bilmiyorum. bu çiçeğin yaprağı zehirli mi? adı camgüzeli. zehirliyse zehri alması için ne vermeliyim?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun videosu ve dışkı resmîni ekler misiniz. Titreme, kusma var mı?

hilruddy2

Yeni Üye

dışkısında, keyfinde, iştahında bir değişiklik olmadı. kusma, titreme vs yok. ayrıca yuttuğundan emin değilim ama ağzında yemeye çalışırken gördüm. ısırıp atmış birazını ama hepsini attı mı bilmiyorum. tadından hoşlanmadığı anlaşılıyodu. ağzına aldıktan sonra tiksinip silkelenmesi ve ağzından atmaya çalışması dışında sonradan bir anormallik olmadı. biraz su içirdim, daldarı verdim, kumunu tüketti, biraz kömürlü mineral bloğundan yedi. sabahtan beri iyi fakat zehir sonradan etkisini gösterebilir mi?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

dışkısında, keyfinde, iştahında bir değişiklik olmadı. kusma, titreme vs yok. ayrıca yuttuğundan emin değilim ama ağzında yemeye çalışırken gördüm. ısırıp atmış birazını ama hepsini attı mı bilmiyorum. tadından hoşlanmadığı anlaşılıyodu. ağzına aldıktan sonra tiksinip silkelenmesi ve ağzından atmaya çalışması dışında sonradan bir anormallik olmadı. biraz su içirdim, daldarı verdim, kumunu tüketti, biraz kömürlü mineral bloğundan yedi. sabahtan beri iyi fakat zehir sonradan etkisini gösterebilir mi?
Şuan durumu nasıl
Mümkünse odadan çiçekleri çıkarın, göz ile kaş arasında haylazlık yapıyorlar 🥰😊🤲

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sakin duruyor ve tüy döneminde takviye desteği verelim gerwit, entrobac, bt amin forte 👍Takip edelim kanat titreme ve kusma görürseniz acil kanatlı uzmanına götürün ve demet ablanın da dediği gibi çiçekler ile aynı odada bakmayın

Üst Alt