Duvarı yemesini engelleyin duvarda kalsiyum var ama kuşun ihtiyacı olacak şekilde değil alçıyı yemesi toksin birikimine sebep olabilir kum kömürü de bulundurun kafesinde lütfen. Duvarı kemirmesinin bir çok sebebi olabilir farklı eğlence arayışı , alan sahiplenme , kalsiyum eksikliği ( ama bunu duvardan karşılamamalı) , gaga törpüleme ihtiyacı olabilir. Gaga törpüleme ve kemirme ihtiyacı için oyuncakları satılıyor kemirebileceği malzemelerden yapılan link koyamıyorum ama görsel koyacağım bende de var bu ikisi ve bunları kemirmeyi çok seviyor. Ben ekstra olarak daldarı satın aldığım zaman başta boş kısımları geliyor onları koparıp biriktiriyorum daha sonra ipe bağlayıp yere indiği zaman orada oynaması için oyuncak yapıyorum o daldarının saplarını kırıp kırıp saçıyor etrafa. Eğer daldarının uzun kısmı yoksa daldarıyı yedikten sonra kalan sapını temizleyip aynı şekilde o oyuncaklardan yapıyorum. Kemirme ihtiyacını bir şekilde gideriyorum. Olmadı kendi halat tüneği var onu da kemiriyor bu kadar olanak sağladıktan sonra duvarı kemirdiğine hiç denk gelmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 102393 Ekli dosyayı görüntüle 102394