• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum durmadan tüylerini yoluyor

Basri.

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Tüy yolma
Sultan papağanım uzun zamandır durmadan kanadının üstüyle sırtının birleşim yerini yoluyor veteriner tarafından boyunluk takıldı 1 aydan fazla durdu çıktığı gibi yine yolmaya başladı ilaçlar kullandım sprey kullandım yine olmadı sürekli yolup kanatıyor burayada yazdım defalarca önerilen veterinerede götürdüm yine çözüm yok

Ali DEMİR

Aktif Üye
Sultan papağanım uzun zamandır durmadan kanadının üstüyle sırtının birleşim yerini yoluyor veteriner tarafından boyunluk takıldı 1 aydan fazla durdu çıktığı gibi yine yolmaya başladı ilaçlar kullandım sprey kullandım yine olmadı sürekli yolup kanatıyor burayada yazdım defalarca önerilen veterinerede götürdüm yine çözüm yok
Video atarmısınız streamble.com üzerinden

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba,eski başlığınıza güncelleme olarak yazsaydınız takibi daha kolay olurdu.Vilmectini kullanmışsınız anladığım kadarıyla.İlk gün ve 10.gün birer damla şeklinde uyguladınız mı? Rif ampulü kullandınız mı?sprey olarak ne kullandınız?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba rif i tam sürdünüz mü günde 2-3 defa
Vet boyunluk takmış ne için takmış o arada tüylerini kaşıdığı yerlere ne uygulandı

Basri.

Yeni Üye
Merhaba,eski başlığınıza güncelleme olarak yazsaydınız takibi daha kolay olurdu.Vilmectini kullanmışsınız anladığım kadarıyla.İlk gün ve 10.gün birer damla şeklinde uyguladınız mı? Rif ampulü kullandınız mı?sprey olarak ne kullandınız?
Vilmectin kullandım ama parazit yokmuş ilk gittigim veteriner var demişti ama son gittiğim yok dedi parazit olduğunda nasil gozukucegini söyledi rif ampul kullandım sprey olarak suanda CORTAVANCE diye bir şey verdi onu kullanıyorum

Basri.

Yeni Üye
Merhaba rif i tam sürdünüz mü günde 2-3 defa
Vet boyunluk takmış ne için takmış o arada tüylerini kaşıdığı yerlere ne uygulandı
Boyunlugu yoldugu icin verdi strese bağlı yolma var dedi o arada tüylerini kasidigi yerlere bi şırınga içinde ilac vermişti tüy gelişimi için onu kullandım ve valeriana officinals diye bir tane damla ve matricaria recutita diue bir damla daha vermişti biri sakinlestiriciymis digeride yine tüy gelişimi gibi bisey icindi şu andada damlalarla birlikte CORTAVENCE diye bir sprey kullanıyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Boyunlugu yoldugu icin verdi strese bağlı yolma var dedi o arada tüylerini kasidigi yerlere bi şırınga içinde ilac vermişti tüy gelişimi için onu kullandım ve valeriana officinals diye bir tane damla ve matricaria recutita diue bir damla daha vermişti biri sakinlestiriciymis digeride yine tüy gelişimi gibi bisey icindi şu andada damlalarla birlikte CORTAVENCE diye bir sprey kullanıyorum
Anladım, tahriş için cilt spreyi kullanıyorsunuz
valeriana officinals avicare kedi otudur sakinleştiricidir,
matricaria recutita diue papatya özü sakinleştirici,
Hemen hemen aynıdır içerikleri

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Tüy gelişimi için
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
Kanatlıoil Formmix de tavsiye ederim

Üst Alt