• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum durgun

ozge.

Yeni Üye
Merhabalar, forpus papağanımla mecburi bir durumdan dolayı 12 saatlik araba yolculuğu yaptık. Çok fazla hava değişimi yaşadı. Yolculuktan beri (2-3 gündür) biraz durgun. Elime gelmiyor ötmüyor . Gün içinde fazla evde olamadığım için yem yiyip yemediğini göremiyorum. Normal haline göre durgun ve hareketsiz . Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

fıstık3560

Aktif Üye
Dışkı görseli ve kuşun güncel videosunu ekler misiniz
Hava akımına maruz kaldıysa büyük ihtimal soğuk almıştır şu anda sıcak tutmanız önemli bulunduğu yerin sıcaklığı 20 ile 27 derece arasında olması gerekir
Soğuk algınlığı için kekik çayı ve entrobac takviyesi kullanabilirsiniz
Ve yem yiyip yemediğini düzenli takip etmeniz gerekiyor. İştahsızlık varsa elle besleme yapmanız gerekebilir siz önce dışkı resmi ve kuşun videosunu yükleyin hocalarımda görünce dönüş yapacaktır

Son düzenleme:

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhabalar, forpus papağanımla mecburi bir durumdan dolayı 12 saatlik araba yolculuğu yaptık. Çok fazla hava değişimi yaşadı. Yolculuktan beri (2-3 gündür) biraz durgun. Elime gelmiyor ötmüyor . Gün içinde fazla evde olamadığım için yem yiyip yemediğini göremiyorum. Normal haline göre durgun ve hareketsiz . Ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Video yükleyebilir misiniz video için adımlar; 1717410473581.png

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Hava akımından kaynaklanabilir maalesef ki, rüzgar veya klima doğrudan etkiledi mi?

ozge.

Yeni Üye
Video ve fotoğraf ekledim.
Hava akımından doğrudan etkilendiğini sanmıyorum kafesin rüzgar alan kısmını yol boyunca örttüm. Bugün yem yiyip yemediğini kontrol etmeye çalışacağım.

Ekli dosyalar