• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum durgun ve ara ara kusuyor

Limonatamann

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alıp verşişi normal mi yoksa ben mi şu an çok evham yapıyorum bilmiyorum video da atamadım
Kuşum iki gündür kusuyor ve durgun dışkısını ekledim. Yardımcı olur musunuz :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum iki gündür kusuyor ve durgun dışkısını ekledim. Yardımcı olur musunuz :(
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Hava takımında kaldı mı?
Dışkı ın birini ezin lütfen sümüksü bir yapı, popoda dışkı sünmesi, yapışması var mı?
Takviye kullanıyor musunuz
Cevaplar mısınız

Limonatamann

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Hava takımında kaldı mı?
Dışkı ın birini ezin lütfen sümüksü bir yapı, popoda dışkı sünmesi, yapışması var mı?
Takviye kullanıyor musunuz
Cevaplar mısınız
Bazen balkona çıkarıyorum ama uzun süre değil. Yapışma yok b vitamini ve probiyotik ilave ettim suyuna bugün. Dönem dönem vitamin takviyesi yapıyorum. Multivitamin b vitamin ve probiyotik var elimde

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bazen balkona çıkarıyorum ama uzun süre değil. Yapışma yok b vitamini ve probiyotik ilave ettim suyuna bugün. Dönem dönem vitamin takviyesi yapıyorum. Multivitamin b vitamin ve probiyotik var elimde
İdrar rengini net bir sekilde anlayabilmek için, sade su ve yem verdiğiniz gün yollamalısınız.

Limonatamann

Yeni Üye
Aslında vitamini yeni koydum bugün yem haricinde başka bir şey tüketmedi su olarak da arıtılmış taze su içti

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Video açılmıyor yeniden yükleyin lütfen. Mümkünse tünekte dinlenirken yandan kuyruk gözükecek şekilde üşütmüşte olabilir farklı bir şey de balkona çıkarmanız risk hava akımına asla maruz kalmamalı ayrıca kafesinizde ki boyalar kemirilmiş. Kusma devam ediyor mu, kokulu mu? Özellikle kusma anının da bir videosunu eklerseniz çok iyi olur.

Limonatamann

Yeni Üye
Video açılmıyor yeniden yükleyin lütfen. Mümkünse tünekte dinlenirken yandan kuyruk gözükecek şekilde üşütmüşte olabilir farklı bir şey de balkona çıkarmanız risk hava akımına asla maruz kalmamalı ayrıca kafesinizde ki boyalar kemirilmiş. Kusma devam ediyor mu, kokulu mu? Özellikle kusma anının da bir videosunu eklerseniz çok iyi olur.
Watch unnamed | Streamable ek olarak bugün dışkısının içinde sindirilmemiş yem mevcut

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable ek olarak bugün dışkısının içinde sindirilmemiş yem mevcut
Dışkı formları iyi ancak renk bırakmış anlatımınıza istinaden üşütmüş olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle evde kekik çayı yapıp ikram edin içsin sonrasında aşağıda vereceğim konu da bulunan ürünleri (elinizde yok ise) temin edip düzenli kullanmaya başlayın. Ürünler gelince (yada elinizde var ise) 3 gün üst üste probiyotik verin ve 4. gün sade su günü tekrar temiz beyaz peçeteye 4 5 güncel birikmiş dışkı resmi ekleyin. Konuda ki ürünlere ek kafesinde yok ise muhakkak grit kum alın ayrı bir kapta sürekli dursun. Konuda ki takviyeler harici almanız gerekenler Grit kum ve zeolit tozu. Zeolit tozunu 10 gün boyunca mercimek tanesi kadar sevdiği bir sebzenin yiyebileceği kısmına sürün ama mutlaka yediğinden emin olun kursak besleme biliyorsanız mama ile kursaktan vermeniz daha iyi olur. Ürünleri mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. Zeolit tozu sitede gözükmez w.pp hattından ulaşın @Şehmus BAKIR hocamız yardımcı olacaktır. Yalnız kafesi mutlaka değiştirin.

Üst Alt