• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum dışkısını yiyor?

asuna1821

Paylaşımcı
sonra 500 ml su hazırlıyorum onada 2.5 gr virkon ekliyorum annemin kullandığı fisfisli süpürge var fisfislayarak kusumun bulunduğu heryere sıkıyorum sonra odayı havalandiriyorum bitiyor
Bi fısfıslı şişeyle de olur sanırım böyle uygularım teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz içiin

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bi fısfıslı şişeyle de olur sanırım böyle uygularım teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz içiin
iz kalabilir bezlede silerseniz güzel olur ben halıya da uyguladım halıya rengi geçmedi virkonun haberiniz olsun

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kalsimin d3 kullanımı 50 ml suluğa 3 damla (normalde 1lt ye 3ml şeklinde 100 ml ye 0,3ml geliyor 1ml=20 damla demektir buna görede 0,3 ml suya 6 damla demek oluyor ama bir kuş 100ml suyu bitiremeyeceği için 50ml şeklinde hazırlayın 3 damla şeklinde kullanın sular içme suyu olsun)
colombine vita yada natural king kullanımı 1 yemek kaşığı grit kuma 1 buçuk cay kaşığı koysanız olur iyice karıştırın ama çok sallamayın dibe çökmesin çok

asuna1821

Paylaşımcı
kalsimin d3 kullanımı 50 ml suluğa 3 damla (normalde 1lt ye 3ml şeklinde 100 ml ye 0,3ml geliyor 1ml=20 damla demektir buna görede 0,3 ml suya 6 damla demek oluyor ama bir kuş 100ml suyu bitiremeyeceği için 50ml şeklinde hazırlayın 3 damla şeklinde kullanın sular içme suyu olsun)
colombine vita yada natural king kullanımı 1 yemek kaşığı grit kuma 1 buçuk cay kaşığı koysanız olur iyice karıştırın ama çok sallamayın dibe çökmesin çok
damacana suyu olur değil mi

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
damacana suyu olur değil mi
Damacanalar böyle toplanıp tekrar su doldurulan ise bence kötü çünkü ne şekilde temizlendiğini bilemeyiz en iyisi kapağı kilitli yani hiç açılmamış pet şişe su almaktır ben 1,5 lt alıyorum saklama dolabında tutuyorum günlük değiştiriyorum suluğu yıkıyorum uzun süre gidiyir

asuna1821

Paylaşımcı
Damacanalar böyle toplanıp tekrar su doldurulan ise bence kötü çünkü ne şekilde temizlendiğini bilemeyiz en iyisi kapağı kilitli yani hiç açılmamış pet şişe su almaktır ben 1,5 lt alıyorum saklama dolabında tutuyorum günlük değiştiriyorum suluğu yıkıyorum uzun süre gidiyir
Anladım bulunduğum ilde çeşme suları pek sağlıklı değil damacana veriyorduk ama bundan sonra söylediğiniz şekilde devam edicem sağolun :)

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Anladım bulunduğum ilde çeşme suları pek sağlıklı değil damacana veriyorduk ama bundan sonra söylediğiniz şekilde devam edicem sağolun :)
çeşme sakın vermeyin çok riskli insanları bile öldürebilecek derecede bakteri virüs bulunduruyor kireçli de el kadar canlıya neler yapar 😔

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
rica ederim dediğim gibi bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışıyorum aklınızda soru kalırsa tekrar sorabilirsiniz

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
elinizdeki ürünleri söylerseniz güzel bir program hazırlayabilirim bildiğim ürünlerse çünkü kafaya göre takviye kullanmak kuşu yorabilir

asuna1821

Paylaşımcı
elinizdeki ürünleri söylerseniz güzel bir program hazırlayabilirim bildiğim ürünlerse çünkü kafaya göre takviye kullanmak kuşu yorabilir
Mineral blok var yumurta kabuğunun olduğu bi blok var. vitamin olarak kullandığımız avicare multivitamin amino acid acerola bulunuyor veterinerden almıştık. birkaç gündür BT amin forte veriyorum sadece tüy sorunu için grit kum kalamar kemiği dal darı vs de bulunuyor

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mineral blok var yumurta kabuğunun olduğu bi blok var. vitamin olarak kullandığımız avicare multivitamin amino acid acerola bulunuyor veterinerden almıştık. birkaç gündür BT amin forte veriyorum sadece tüy sorunu için grit kum kalamar kemiği dal darı vs de bulunuyor
vitaminleri hiç duymadım mamaist siparişinize gervit-w MultiVitamin entrobac Probiyotik de ekleyin yani toplamda gervit entrobac kalsimin d3 olacak

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bt amin forteyi kesin birkaç gün çok

Üst Alt