• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum dişi mi erkek mi

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Merhabalar herkese. Kuşum 55 günlük cinsiyetini bilmiyoruz kardeşine göre daha melodik ötüşe sahip yardımcı olabilir misiniz? Henüz yeni geldiği için alışma sürecindeyiz kafa sallama vs gibi hareketleri yok

ibrahimgez

Yeni Üye
bana pek melodik gelmedi fakat bunu belirlemek için erken olduğunu düşünüyorum şöyle bir video var yardımcı olabilir size

ecenalbantoglu

Yeni Üye
bana pek melodik gelmedi fakat bunu belirlemek için erken olduğunu düşünüyorum şöyle bir video var yardımcı olabilir size
Bizim yavrucak henüz 50 günlük o yüzden olabilir ama kardeşinin ötüşünü bir duysanız farkı anlarsınız. Teşekkür ederim video için☺

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnşallah melodik ötüşü duyarsınız 😅 erkek mi dişi mi çok mühim değil can candır fakat merak ediyorum. Ötüşü bu şekilde
Otusunden pek anlamam ama masallah cok guzel bi cocuk💕 bu sultanin cinsi nedir ilk kez beyaz uzeri siyah desenli bi sultan gordum cok guzelmis masallah 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok teşekkür ederimm 🥰 Buda sultan papağanı fakat mutasyon
Cok guzel bi mutasyon olmus gercekten. Benimde oglusum 4 bucuk aylik bu sekilde otuyor birde neseli anlarinda degisik sesler cikariyor. Sizinki henuz daha cok kucuk, bildigim kadariyla ortalama 5 6 aydan sonra melodik otus basliyor 😊

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Cok guzel bi mutasyon olmus gercekten. Benimde oglusum 4 bucuk aylik bu sekilde otuyor birde neseli anlarinda degisik sesler cikariyor. Sizinki henuz daha cok kucuk, bildigim kadariyla ortalama 5 6 aydan sonra melodik otus basliyor 😊
Evet ama ötüşü dişi kuşlara göre çok farklı ☺

bay_teo

Yeni Üye
Merhabalar herkese. Kuşum 55 günlük cinsiyetini bilmiyoruz kardeşine göre daha melodik ötüşe sahip yardımcı olabilir misiniz? Henüz yeni geldiği için alışma sürecindeyiz kafa sallama vs gibi hareketleri yok
Bu tip mutasyonlarda 5-6 aylık olmadan belli olmaz diyorlar genelde. Bendeki lutino için mor ışıkta kanat altına bakın benekli leke varsa dişidir diyorlardı, baktık. Benekli leke yok ama şerit şekil de var ne olduğunu kimse anlamadı :) Şu halsizliği geçerse inşallah ötüşünden anlayacaz herhalde.

ecenalbantoglu

Yeni Üye
Bu tip mutasyonlarda 5-6 aylık olmadan belli olmaz diyorlar genelde. Bendeki lutino için mor ışıkta kanat altına bakın benekli leke varsa dişidir diyorlardı, baktık. Benekli leke yok ama şerit şekil de var ne olduğunu kimse anlamadı :) Şu halsizliği geçerse inşallah ötüşünden anlayacaz herhalde.
İnşallah bir an önce geçer ve durumu düzelir.
Lutinolarda çok güzel kuşlar maşallah.
Bir kaç kişiye ve veterinerlere de sorduk onlarda hep erkek dedi. Dişi çıksa da can candır ☺

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bende erkek diyorum . Baş üstündeki tüylerine bakarak 👍

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Otusunden pek anlamam ama masallah cok guzel bi cocuk💕 bu sultanin cinsi nedir ilk kez beyaz uzeri siyah desenli bi sultan gordum cok guzelmis masallah 😊
Bende ilk defa gördüm ve bayıldım. Maşallah çok tatlı ve çok meraklı. Cinsiyet için aceleci olmayın ben e en sağlıklı sonuç 5 aydan sonra.

Üst Alt