aleynaaaaaaa
Yeni Üye
Muhabbet kuşum aylar önce taa 8. Ayda bozuk yem dolayısıyla ilk rahatsızlandı ta o zamandan beri veterinerlere gidip geliyorum bu hafta yine rahatsızlandı her zamanki veterinere gitmek yerine farklı bir veterinere gittim bana ilaç olarak Enrofloksasin adlı ilacı verdi fakat 2. Gün daha halsizleşince her zamanki gittiğim veterinere gittim o da antibiyotiği 1 gün daha kullan sonra temiz su ver 1 hafta dedi bugün 1 hafta oldu fakat hep yem yerdi hasta olmasına rağmen su içerdi uyuklardı ama dün gece saat 12 de bir kusmaya başladı sabah saat 6 ya kadar sürdü haliyle kursağı da yoruldu bişey kalmadı kahverengi sıvılar gelmeye başladı kusmuk olarak ve dışkısı da çamur gibi kapkara oldu şuan saat akşam 6 oldu dün gece 10 dan beri bişey yemedi veterinere saat 1 de tekrar götürdüm bana yeni ilaç verdi su içiyo ara ara şükür ama hala bişey yemedi hali yok muz uzattım yemedi daldarı yemedi yem yemedi haliyle daha halsiz düşüyor bişey yemeyince daha yapacak birşeyim kalmadı veteriner de artık ilgilenmiyor