• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum daha kötüye gidiyor

İsmail.43

Aktif Üye
Kuşum nefes alamıyor ve daha kötüye gidiyor napmam lazım ilaçda aldım fakat ölecek gibi geliyor çok üzülüyorum ölmemesi için napmam lazım yardımcı olun lütfen

Bahar Y.

Müdavim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa ait dışkı fotoğrafı atın bakalım. İlacı kesin kusma varmı gözlemleyin

İsmail.43

Aktif Üye
Yumurta sarısı, mısır unu ve suyu karıştırıp muhallebi kıvamına getirip şırınga ile besleyebilirsiniz

Kendiniz yapabilirsiniz
Birde normal unla olurmu bir seferlik şuan alabileceğim biyer yokta mısır ununu bayram için başka bir yere gitmiştim

Bahar Y.

Müdavim
Spreyi nasıl yapabilirim
Kekik çayı yapılışı;
Yarım sulukla su ölçüp cezveye koyun, 1 çay kaşığı keklikle kaynatın, suluğun yarısı su yarısı kekik suyu olacak yani, suyla birleşince ılık oluyor biraz daha soğumasını bekleyip verebilirsiniz
Kekik spreyi yapılışı;
200 ml suya 1 tatlı kaşığı kekik, yarım çay kaşığı karbonat yarım çay kaşığı ezilmiş kaya tuzu, kaynatıyoruz soğuduktan sonra sprey şekilde banyo yaptırıyoruz

İsmail.43

Aktif Üye
Kekik çayı yapılışı;
Yarım sulukla su ölçüp cezveye koyun, 1 çay kaşığı keklikle kaynatın, suluğun yarısı su yarısı kekik suyu olacak yani, suyla birleşince ılık oluyor biraz daha soğumasını bekleyip verebilirsiniz
Kekik spreyi yapılışı;
200 ml suya 1 tatlı kaşığı kekik, yarım çay kaşığı karbonat yarım çay kaşığı ezilmiş kaya tuzu, kaynatıyoruz soğuduktan sonra sprey şekilde banyo yaptırıyoruz
Hemen deniyeceğim onu teşekkür ederim

Üst Alt