• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok sulu kaka yapıyor ne yapmaliyim

Bluemoon

Yeni Üye
Kuş tüyde onun halsizliği vardır esas. Bunun için karma vitamin de vermelisin ama temine kadar iyi pişmiş yumurta sarısı yedir. Vitamin ve probiyotik olarak forumda bolca marka ve temin konusu vardır bir incelersin ben marka yazmayım. O sürede dal darı ve aspur petşoptan kaliteli paketli tarihi yeni olanı Alıp elinle yedir bir de yumurta sarısı. Endişe etme 2 güne canlanma görmezsen kuş veterineri araştırırsın
Merhaba karma multivitamin mi vereyim yoksa bağırsak için diar diye vitamin var Gold wings ondan mı vermeliyim yardımcı olur musunuz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
serkan hocama ilaveten gervit + entrobac diyorum mamaist . com da

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Haftada 1 gün gervit 2 gün temiz su ver sonra entrobac sulukta 5 6 saat dursun yani örnegin
p.tesi gervit perşembe entrobac

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu cümlemden bu tespitni nasıl çıkarabildin?
Haksız değilsin, günümüz kapitalist dünyasında, "iyi niyet" kavramı belleklerden silindi.
Yine de cevaplayım seni. Tabiki satmıyorum. Müşterisi olduğum veterinerimin ürünlerinden çok memnunum onları tavsiye edecektim.
açıktan veteriner ve ürün '' link '' paylaşmadıgın sürece sıkıntı olmaz açıktan paylaşki başkalarıda istifade etsin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Bluemoon

Yeni Üye
Kuşumun sulu kakası devam ediyor probiyotik ve gervit henüz elime ulaşmadı bekleyeyim mi? Hareketleri normal gibi ama bugün kanatları hafif titriyor. Veterinere mi goturmeliyim tavsiyeniz var mı? Yeni konu da açtım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Üst Alt