• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum çok sert bi şekilde çarptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Dışkısı siyah ve su gibi akışkan şuan artık elimden yapabileceğim birşey gelmiyor gibi onu bu halde görmek çok kötü

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kanatli uzmanina gitmelisiniz, normal durmuyor maalesef...

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Gerçekten birşey yapamıyorum kanatlı uzmanına gitmem için arabaya ihtiyacım var beni oraya bırakabilcek biri yok yaşadığım şehir içinde müdahale yapamadıklarını söylediler dün

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Araba beklemeyin kuşu kutuya koyun giden dolmuşlar vardır binin gidin müdahale gerekiyor yoksa kuşu kaybedeceksiniz yakın olsaydınız ben yardımcı olacaktım müdahale gerekiyor yani sizin evde yapılabileceginiz bişey yok bize şunu yapıyor bunu yapıyor diye yazmanız size bişey kazandırmaz zaten veterinere götürmüşsunuz o bile size uzmana götürün demiş daha ne bekliyorsunuz sonra hep birlikte üzülcez yazık 😔

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Araba beklemeyin kuşu kutuya koyun giden dolmuşlar vardır binin gidin müdahale gerekiyor yoksa kuşu kaybedeceksiniz yakın olsaydınız ben yardımcı olacaktım müdahale gerekiyor yani sizin evde yapılabileceginiz bişey yok bize şunu yapıyor bunu yapıyor diye yazmanız size bişey kazandırmaz zaten veterinere götürmüşsunuz o bile size uzmana götürün demiş daha ne bekliyorsunuz sonra hep birlikte üzülcez yazık 😔
Doğru söylüyorsunuz şimdi veterinere gösterip oraya gitmeye çalışacağım

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Tamam konu ile ilgili bizi bilgilendirirseniz sevinirim 👍
Müdahale yapabilecekleri birşey yokmuş travmadan dolayı olabilir dediler kanatlarını açtı ayaklarına baktı ilaç verdi gönderdi eve geldiğimde ise kanatlarına bende baktım kendisinin sağ kanatında ufak bi çıkıntı var uçamıyor kendisi bugün elimdeyken uçmak istedi yere düştü tekrar ben denedim hafif yükseklikten yatağa bıraktım yine düştü sadece yürüyebiliyor

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Müdahale yapabilecekleri birşey yokmuş travmadan dolayı olabilir dediler kanatlarını açtı ayaklarına baktı ilaç verdi gönderdi eve geldiğimde ise kanatlarına bende baktım kendisinin sağ kanatında ufak bi çıkıntı var uçamıyor kendisi bugün elimdeyken uçmak istedi yere düştü tekrar ben denedim hafif yükseklikten yatağa bıraktım yine düştü sadece yürüyebiliyor
Verdiği ilaçlarda burdaki gibi antibiyotik ağrı kesici vitamin

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun son durum nedir? Bu arada eğer veteriner kanatlı uzmanı değilse genellikle herşeye aynı ilaçları verirler. Verdikleri ilaçlar neler internetten baktınız mı? Rontgen şart bence, ilacıda fazla kaçırdım demişsiniz çarpmadan değilse ilaçtan gidebilir yavrucağız. İlaç konusunda dikkatli olun bence! Benim başıma gelmişti benzer durum veteriner iki çeşit ilaç vermişti bir hafta boyunca hergün birer damla diye iki gün verdim yavrucağız daha kötüye gidiyordu neredeyse kaybedecektim. İlacı kestim toparlandı. Ilaç son çare bence fazlası zaten çok daha tehlikeli. En önemli ilaç beslenmesi

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Geçmiş olsun son durum nedir? Bu arada eğer veteriner kanatlı uzmanı değilse genellikle herşeye aynı ilaçları verirler. Verdikleri ilaçlar neler internetten baktınız mı? Rontgen şart bence, ilacıda fazla kaçırdım demişsiniz çarpmadan değilse ilaçtan gidebilir yavrucağız. İlaç konusunda dikkatli olun bence! Benim başıma gelmişti benzer durum veteriner iki çeşit ilaç vermişti bir hafta boyunca hergün birer damla diye iki gün verdim yavrucağız daha kötüye gidiyordu neredeyse kaybedecektim. İlacı kestim toparlandı. Ilaç son çare bence fazlası zaten çok daha tehlikeli. En önemli ilaç beslenmesi
Röntgen çekmedi kanatlarını açtı yürümesine baktı eliyle ayaklarına baktı ilacıda şırınga içinde verdi ve beni gönderdi çarpmada böyleydi zaten tek farkı daha fazla uyuması ve uçamaması çarptıktan sonra uçabiliyordu ve böyle çıkıntı fark etmemiştim ilaç ağır geldiği için uyuduğunu düşünüyordum kaç gün geçti hala aynı bu sabah yem yedi ortalama sonra eskisi gibi ötmeye başladı kafeste ordan oraya tırmanıyordu sonra tüneğine çıktı uyuyor kafasını sırtına yaslamış ara sıra kafasını sağa sola çeviriyor titretiyor mu bilerek mi yapıyor bilmiyorum

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Bilemiyorum ama hasar için bence o kadar ilaç fazla, hastalık olsa anlarım da, yani ağrı kesici gene bir parça. Kendi açımızdan bakalım mesela trafik kazası yaşasak antibiyotik mi verilir rontgen mi çekilir. Siz ne kadar güveniyorsunuz bilemiyorum ama bana pek güven vermedi veteriner. Hepimizin ortak isteği yavrucağı bir an önce toparlanması. Umarım sağlığına çok kısa sürede kavuşur

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Büyük ihtimalle kuşun kanadı kırıldıo yüzden uçamıyor. Röntgen çekilse daha net belli olurdu.

Antibiyotiği ne için verdiğini söyledi mi peki?

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Büyük ihtimalle kuşun kanadı kırıldıo yüzden uçamıyor. Röntgen çekilse daha net belli olurdu.

Antibiyotiği ne için verdiğini söyledi mi peki?
İshal olursa bir damla vermemi söyledi bende biraz fazla vermiştim ağır geldi heralde

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Bilemiyorum ama hasar için bence o kadar ilaç fazla, hastalık olsa anlarım da, yani ağrı kesici gene bir parça. Kendi açımızdan bakalım mesela trafik kazası yaşasak antibiyotik mi verilir rontgen mi çekilir. Siz ne kadar güveniyorsunuz bilemiyorum ama bana pek güven vermedi veteriner. Hepimizin ortak isteği yavrucağı bir an önce toparlanması. Umarım sağlığına çok kısa sürede kavuşur
Veterinere bende güvenemedim gezdiğim veterinerlerde bir bu yönlendirme yapmıştı oda kendi tanıdığı yere gönderdi banada açıkcası pek güven vermedi

Cinarefe6767

Paylaşımcı
Abilerim ablalarım hepinize çok teşekkür ederim bana ve kuşuma vakit ayırdığınız için hakkınızı helal edin kuşumu bugün kaybettim çarptıktan sonra iyi değildi benimde elimden çok bir şey gelmedi elimden geldiğince gerçekten bir şeyler yapıp yardım etmeye çalıştım ama olmadı yardımlarınız için hepinize tekrardan teşekkür ederim 😔

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Abilerim ablalarım hepinize çok teşekkür ederim bana ve kuşuma vakit ayırdığınız için hakkınızı helal edin kuşumu bugün kaybettim çarptıktan sonra iyi değildi benimde elimden çok bir şey gelmedi elimden geldiğince gerçekten bir şeyler yapıp yardım etmeye çalıştım ama olmadı yardımlarınız için hepinize tekrardan teşekkür ederim 😔
Başınız sağolsun çok üzüldüm o acıyı yaşayan biri olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...