• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok ödek oyuncak sevmiyor napmalıyım

harun aras

Yeni Üye
kuşum yaklaşık 1 yaşında ve erkek aldığımız günden beri beni seviyor ve kur yapıyor genellikle eşi olmadıgı için salıncak koymuştum ama salıncağı geçtim bütün oyuncaklardan kaçıyor korkuyor her gün onu salıyoruz kafeste tutmuyoruz oyuncaklardan neden korktugunu bilmiyorum salıncak koydugum zaman hiç bir şekilde binmiyor ben koysam'da başka bir yere kaçıyor ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olun

harun aras

Yeni Üye
ve kuşum bu aralar hep kafes dısında olurken bu aralar kafesin içinde çok cigliyor kaşınıyor yemek fln yiyor neden çıkmadıgını anlamadım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Oyuncaklardan ilk zamanlar korkarlar tehlikeli olmadığını anlayınca oynamaya başlarlar. Oyuncak salıncak vs kafese asın veya koyun. Zarar vermediğini anlayınca ilgisini çekecektir. Gösterip korktu diye çekerseniz alışmaz. Dışarda da değişki birşey olduysa korkup en güvenli alanları kafese sığınıyor olabilir.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Oyuncaklardan ilk zamanlar korkarlar tehlikeli olmadığını anlayınca oynamaya başlarlar. Oyuncak salıncak vs kafese asın veya koyun. Zarar vermediğini anlayınca ilgisini çekecektir. Gösterip korktu diye çekerseniz alışmaz. Dışarda da değişki birşey olduysa korkup en güvenli alanları kafese sığınıyor olabilir.
+1 👍