• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok korkuyor

vadidekizambak

Paylaşımcı
Bu arada konuyla ilgili değil ama bu foruma sadece google tarayıcı üzerinden mi giriliyor? Uygulama tarzı bir şeyi var mı? Mail geliyor gerçi sizlerden bildirim geldikçe ama belki daha kolay yolu vardır

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bahar hocam inanırım çünkü iyi bir eğitmen ve merhametli bir bakıcısın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yok yok öylesin ve bu bakım işinde en büyük mevzu sabır ve vakit

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşlar insan sesi ile tv sesini ayırt edebildiği için bi süre sonra tvden de çok sıkılıyorlar bence. Yani o sesten rahatsız oluyor olabilir. Benim kuşlarım çok rahatsız oluyorlar tv sesinden.Bence tvyi açık bırakmanıza gerek yok. Kafesine güzel oyuncaklar alın daha iyi olur. Birde çok küçük yavaş yavaş alışır açılır. Biraz büyüyünce eş alırsınız yanlızlığı giderirsiniz.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ben evde televizyon bile açamıyorum çünkü kuşlarım TV izlememe izin vermiyorlar kıyamet kopuyor evde her bir kafesten ses çıkıyor pişman oluyorum TV yi açtığıma kapatıyorum. Sonra da salonda oturuyorum diye hepsinin gözü bende oluyor susmuyorlar bende salondan kaçıyorum 🤣🤣

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben evde televizyon bile açamıyorum çünkü kuşlarım TV izlememe izin vermiyorlar kıyamet kopuyor evde her bir kafesten ses çıkıyor pişman oluyorum TV yi açtığıma kapatıyorum. Sonra da salonda oturuyorum diye hepsinin gözü bende oluyor susmuyorlar bende salondan kaçıyorum 🤣🤣
Ben bluetooth kulaklık kullanıyorum... :ROFLMAO:

Üst Alt