• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok hızlı nefes alıp veriyor

W.cansy5

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hızlı nefes alma
Hastalık Belirti Tarihi
27 Haz 2022
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar kuşum 3-4 gündür cok hızlı nefes alıyor ve ucunca değişik bir ses çıkıyor veterinere götürebilecek bir durumda değilim evde ne yapabilirim ? Kafeste dişi ve erkek olmak üzere iki kuş var diside bir sorun yok ama neredeyse 2 yıldır bende olan muhabbbet kuşum hızlı nefes alıp veriyor ve sadece bir kere saldım uyandığımda böyleydi suyuna sirke koydum azıcık ve azıcık maydanoz verdim ama durum hala aynı ne yapmam gerekiyor yaşatmak isterim lütfen açıl cevap verirmisiniz

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
Merhabalar kuşum 3-4 gündür cok hızlı nefes alıyor ve ucunca değişik bir ses çıkıyor veterinere götürebilecek bir durumda değilim evde ne yapabilirim ? Kafeste dişi ve erkek olmak üzere iki kuş var diside bir sorun yok ama neredeyse 2 yıldır bende olan muhabbbet kuşum hızlı nefes alıp veriyor ve sadece bir kere saldım uyandığımda böyleydi suyuna sirke koydum azıcık ve azıcık maydanoz verdim ama durum hala aynı ne yapmam gerekiyor yaşatmak isterim lütfen açıl cevap verirmisiniz
video atabilir misiniz?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir dışkı resmi... Ve kısa bir video rica edelim...

W.cansy5

Yeni Üye
Kusura bakmayın görmedim dışkısina baktım gayet normal kafeste iki kuş olduğundan dışkı resmi atamıyorum şuan yapmıyor tekrar yaparsa videosunu atacağım teşekkür ederim

Üst Alt