• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok halsiz

Taha Y.

Müdavim
ilacın kullanımını biliyomusunuz kullanımını yazalım

Minik35

Aktif Üye
Arkadaşlar koca İzmirde bir tane kanatlıdan anlayan veya iki ilaçtan biri elinde mevcut olan bir veteriner yok?!?!?! Kuşum göz göre göre ölecek şu an yerle bir oldum...

Minik35

Aktif Üye
ilacın kullanımını biliyomusunuz kullanımını yazalım
Bulamıyorum kime sorsam yok biz kanatlı bakmıyoruz zaten diyor başka birine yönlendiriyor o da o ilaç yok malesef diyor. Nerden bulabilirim diyorum Bi fikrim yok diyor?!?! Nasıl iş bu ben anlamadım. Kedi köpek hayvan ama kuş değil gibi bu ne ya.. Aşırı moralim bozuk şu an

Minik35

Aktif Üye
Sulphamezathine reçeteyle sadece büyük başlar için kullanılıyor artık dedi, onun yerine kendimiz karışım yapıyoruz dedi, onu almaya gideceğim.

Minik35

Aktif Üye
Kuşumun son durumu biraz daha iyi, ge-oral aldım eczaneden son çare olarak sipariş verdiğim şeyleri beklerken bişey yapmak zorundaydım. Kendisi su içip yem de yemeye başladı, şu an biraz huysuz kafese elimi yaklaştırdığımda gagalamaya çalışıyor. Sanırım mecburen avucumda tutup beslediğim için oldu ilk 3 gün. Zamanla geçer diye düşünüyorum bu davranışı, önce bir iyileşsin de Allahın izniyle. Yine de biraz kabarık duruyor, kuyruğunda titreme var. Bu durum beni endişelendiriyor... Ekli dosyayı görüntüle 9503

Minik35

Aktif Üye
Hala su gibi ishali var videoda da görünüyor🙄😔
Yüzündeki tüyler de şırınga ile beslerken oldu, öncesinde normaldi gaga etrafı filan.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Spreyden zehirlenme olma ihtimali yüksek ne tür sprey kullandınız? Tarihine bakın geçmiş olabilir nasıl kullandınız? / yarın öğlen banyoluk takın içme suyunu da günlük tazeleyin 👍

Semihzz123

Tutkulu
Kuşumun son durumu biraz daha iyi, ge-oral aldım eczaneden son çare olarak sipariş verdiğim şeyleri beklerken bişey yapmak zorundaydım. Kendisi su içip yem de yemeye başladı, şu an biraz huysuz kafese elimi yaklaştırdığımda gagalamaya çalışıyor. Sanırım mecburen avucumda tutup beslediğim için oldu ilk 3 gün. Zamanla geçer diye düşünüyorum bu davranışı, önce bir iyileşsin de Allahın izniyle. Yine de biraz kabarık duruyor, kuyruğunda titreme var. Bu durum beni endişelendiriyor... Ekli dosyayı görüntüle 9503
Ge oralı 2 pirinç tanesi kadar suyuna katmanız yeterli olacaktır.

Semihzz123

Tutkulu
Probiyotik kullanıyormusunuz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşum sabahtan beri ne ötüyor ne uçabiliyor ne de bişey yiyor. İshali vardı gözlemledim vitamin vs kullanmadım bu güne kadar hiç doğal şeyleri yedirdim, bitleri vardı arındırdım ilaç kullanıp. Popo bölgesi tüyleri döküldü, dışkısı da yapışıyordEkli dosyayı görüntüle 9373Ekli dosyayı görüntüle 9374u tüylerine, Bi kaç kez ben temizledim kendisi de banyo yapıyordu ılık suyla. Ama ilk defa onu böyle görüyorum acil yardım edin 😔😢
Yukarıda bitleri vardı ilaç kullanıp arındırdim demişsiniz o yüzden dedim kullandığınız ilaç neydi? Resmini yollayın ilacın bakalım tarihi geçmiş olabilir mi? Genelde bit ilaçları zehirler ve bu şekilde titreme oluşur bide tahrişler ve deri rahatsızlığı yapar

Minik35

Aktif Üye
Yukarıda bitleri vardı ilaç kullanıp arındırdim demişsiniz o yüzden dedim kullandığınız ilaç neydi? Resmini yollayın ilacın bakalım tarihi geçmiş olabilir mi? Genelde bit ilaçları zehirler ve bu şekilde titreme oluşur bide tahrişler ve deri rahatsızlığı yapar
Ben onu yapalı 1 ayı geçmişti beyefendi, yeni birşey değildi yani. 1 ayda çoktan çıkardı zehirlenme vs olsa. 1 hafta kullanıp attım zaten petshoptan almıştım sadece kanat içlerine uzaktan sıktım yüzüne gelmemişti yani.

Minik35

Aktif Üye
Limon'u kaybettik, tüm çabalara rağmen ishali düzelmedi. Yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun. Allaha emanet olun...