• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok halsiz

Minik35

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, iştahsızlık, popo tüyleri dökülmüş, dengede biraz sorun yaşıyor
Hastalık Belirti Tarihi
13 Tem 2021
Kuşum sabahtan beri ne ötüyor ne uçabiliyor ne de bişey yiyor. İshali vardı gözlemledim vitamin vs kullanmadım bu güne kadar hiç doğal şeyleri yedirdim, bitleri vardı arındırdım ilaç kullanıp. Popo bölgesi tüyleri döküldü, dışkısı da yapışıyordEkli dosyayı görüntüle 9373Ekli dosyayı görüntüle 9374u tüylerine, Bi kaç kez ben temizledim kendisi de banyo yapıyordu ılık suyla. Ama ilk defa onu böyle görüyorum acil yardım edin 😔😢

Minik35

Aktif Üye
Klima veya rüzgar çarpmış olabilir mi? İlk başta kanatları hafif açık duruyor uyukluyordu. Şimdi ise böyle hali yok. Yemini geldiğinden beri hiç değiştirmedik konuşmaya bile başlamıştı.. 😔

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Klima veya rüzgar çarpmış olabilir mi? İlk başta kanatları hafif açık duruyor uyukluyordu. Şimdi ise böyle hali yok. Yemini geldiğinden beri hiç değiştirmedik konuşmaya bile başlamıştı.. 😔
Dışkı fotoğrafı atın bakalım. Ruzgardami kaldı

Minik35

Aktif Üye
Şimdi biraz kendini temizledi ama hala yemek yemiyor. Şırınga ile multivitamin koyduğum suyu zorla içirdim. Yumurta haşladım yemedi, kendi yemini de yemiyor. Ne yapmalıyım sizce?

Minik35

Aktif Üye
Dün gayet iyiydi uçuyor konuşuyordu, bugün sabah bir baktım bu halde minnağım 😔

Taha Y.

Müdavim
tavsiyem hemen veterinere götürün durum ciddi olabilir çün kabartmadan uyuması anormal

Bahar Y.

Müdavim
Öncelikle panik yapmaya gerek yok, sonuçta bulunduğu oda karanlık uyuyor olması şuanlık normal en iyisi siz yarın sabah saatlerinde veya öğlen saatlerinde atın bakalım durumuna

Minik35

Aktif Üye
Klima direkt vuruyor mu kuşa. Klimalardan ben de çok muzdaribim direkt vurmasa bile etkiliyor. Şuan yem yemiyorsa dal darı aspur gibi kolay yemler verin. Hala yemiyorsa elle besleyin. Ve imkan varsa klimasız odaya koymanız iyi olur
Yani direkt vurmuyor tabi ona dikkat ediyoruz ama evin içi sıcaktan kaynadığı için öğlenden uyuyana kadar açık hep klimalar. Yarın gidip aspur alayım dediğiniz gibi. Tabi yarını çıkabilirse canımın içi.. 😢
Elle beslemeye çalıştım ama vitaminli su dahi içmedi, çok üzüyor beni şu an durumu...