• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum Çok Halsiz

Murfi

Yeni Üye
Merhaba yavrunuzun videosunu ekleyebilir misiniz. Hala uyuyor mu eğer öyleyse şuan için kumla düzeleceğini sanmıyorum. Başka sorun var gibi. Yemesi içmesi yerinde mi. Dışkılar kötü durmuyor ama taban karışık temiz beyaz peçeteye yeni yapılmış dışkı örneği tekrardan atar mısınız.
Watch VID_20240520_203552 | Streamable video budur. Yemesi içmesi yerinde gibi gibi. Yemek yiyor. Peçete ile dışkıyı tekrar atacağım.

Murfi

Yeni Üye
Merhaba yavrunuzun videosunu ekleyebilir misiniz. Hala uyuyor mu eğer öyleyse şuan için kumla düzeleceğini sanmıyorum. Başka sorun var gibi. Yemesi içmesi yerinde mi. Dışkılar kötü durmuyor ama taban karışık temiz beyaz peçeteye yeni yapılmış dışkı örneği tekrardan atar mısınız.
İstediğiniz her şeyi attım. Bakar mısınız? bu kuşun neyi var? Watch VID_20240521_210558 | Streamable

Murfi

Yeni Üye
Merhaba ilk dışkılar iyi bugün paylaştığınız idrar renkli, takviyele ne verdiniz?
Hafif enfeksiyon kaynaklı da olabilir
Takviye olarak b, c vitaminleri kullanıyorum pet shoptan bizzat aldım. Normal klasik kuş vitaminleri. Grit kum aldım kuşuma. Uyuması ve halsizliği nasıl geçecek???

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Takviye olarak b, c vitaminleri kullanıyorum pet shoptan bizzat aldım. Normal klasik kuş vitaminleri. Grit kum aldım kuşuma. Uyuması ve halsizliği nasıl geçecek???
Aldığınız vitamin çok yetersiz😔entrobac gerekli, Gervit-w multivitamin gerekli ve zeolit tozu
Bakteri kaynaklı uyuyor, muhtemelen sindirim, bağırsak bunlardan birinde enfeksiyon var, dışkılar belli ediyor
Biran evvel Zeolit tozu temin edin tüm bakteriyi söker atar destek olarak entrobac probiyotik vermelisiniz, bağışıklık güçlenmeli, yoksa bakteri ilerler ve zayıflama başlar😔yemeden kesilir😔Allah korusun daha da kötüye gider😔
Nerede ikamet ediyorsunuz

Murfi

Yeni Üye
Aldığınız vitamin çok yetersiz😔entrobac gerekli, Gervit-w multivitamin gerekli ve zeolit tozu
Bakteri kaynaklı uyuyor, muhtemelen sindirim, bağırsak bunlardan birinde enfeksiyon var, dışkılar belli ediyor
Biran evvel Zeolit tozu temin edin tüm bakteriyi söker atar destek olarak entrobac probiyotik vermelisiniz, bağışıklık güçlenmeli, yoksa bakteri ilerler ve zayıflama başlar😔yemeden kesilir😔Allah korusun daha da kötüye gider😔
Nerede ikamet ediyorsunuz
Anlıyorum, teşekkür ederim. Giresun/Merkez'deyim. Bakteri nasıl kapmış olabilir? Yemden mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anlıyorum, teşekkür ederim. Giresun/Merkez'deyim. Bakteri nasıl kapmış olabilir? Yemden mi?
Öncelikle takvileri alın çok etkili olur
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
Zeolit tozu bakteri oluşumunu engeller bağırsak florasını düzenler

Bakteri, yemden olabilir, bayattır
Sudan olabilir (kapalı şişe su olmalıdır mineral bakımından zengin )
Meyve sebze den olabilir yıkanmadan yada az yıkanınca bakteriyi kapar
Kafes hijyeni önemli bakteri kapar
Ballı yem vermeyin bakteri kapar
Üşütme bağışıklık düşürür
Evde grip biri varsa hastalık kapabilir

Murfi

Yeni Üye
Öncelikle takvileri alın çok etkili olur
Gervit-w multivitamin
Zeolit tozu bakteri oluşumunu engeller bağırsak florasını düzenler

Bakteri, yemden olabilir, bayattır
Sudan olabilir (kapalı şişe su olmalıdır mineral bakımından zengin )
Meyve sebze den olabilir yıkanmadan yada az yıkanınca bakteriyi kapar
Kafes hijyeni önemli bakteri kapar
Ballı yem vermeyin bakteri kapar
Üşütme bağışıklık düşürür
Evde grip biri varsa hastalık kapabilir
Teşekkür ederim. Son olarak, suyuna elma sirkesi veya limon sıksam etki eder mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Son olarak, suyuna elma sirkesi veya limon sıksam etki eder mi?
Kesinlikle OLMAZ
Bağırsak iyice düzenini bozar lütfen yapmayın ve kesinlikle kullanmayın😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 64713
Dediklerinizi hiçbir yerde bulamadım. Probiyotik olarak bunu buldum. İş görür mü?
İnanın bilmiyorum ürünü😔

Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Gervit-w multivitamin
Zeolit tozu bakteri oluşumunu engeller ve yok eder

Özgedddd

Yeni Üye
benim kuşum da dediğini göğüs kısmında kemik görünümp var çok zayıfladı çok halsiz ayakta duramıyor yardımcı olur musunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
benim kuşum da dediğini göğüs kısmında kemik görünümp var çok zayıfladı çok halsiz ayakta duramıyor yardımcı olur musunuz
Yeni bir konu açıp streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız

Üst Alt