• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok halsiz

garthill3

Aktif Üye
Arkadaşlar iyi günler 2 gündür aşırı halsiz sürekli kafasını sokacak yer arıyor kafeste dışarda farketmiyor normalde ele gelmeyi pek sevmezdi 2 gündür elime alıyorum okşuyorum hiç gıkı çıkmıyor lütfen yardımcı olabilir misiniz bulunduğum yerde kuştan anlayan veteriner yok götüremiyorum sürekli böyle bulduğu yere kafasını sokup uyuyor(7 aylık)

1701779081061.png1701779081061.png

KusBulut

Müdavim
Merhaba nerede yaşıyorsunuz kanatlı uzmanının görmesi iyi olur :(

garthill3

Aktif Üye
Merhaba nerede yaşıyorsunuz kanatlı uzmanının görmesi iyi olur :(
İzmirdeyim ama burdaki tek kanatlı uzmanı bayraklıdaymış sanırım o da bana baya uzak kalıyor 60 70km gibi normal veterenire götürsem anlamazlar deniliyor burdan bi bilgi almak istedim öncelikle duruma göre mecbur götüreceğim gibi duruyor ama ne yapıp ne edip bir imkan bulup. Bu da dışkısı anlıyor musunuz acaba bir sıkıntı var mı dışkıda

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İzmirdeyim ama burdaki tek kanatlı uzmanı bayraklıdaymış sanırım o da bana baya uzak kalıyor 60 70km gibi normal veterenire götürsem anlamazlar deniliyor burdan bi bilgi almak istedim öncelikle duruma göre mecbur götüreceğim gibi duruyor ama ne yapıp ne edip bir imkan bulup. Bu da dışkısı anlıyor musunuz acaba bir sıkıntı var mı dışkıda
Geçmiş olsun dışkıda ki yemler öğütemediği için ve sıkıntılı Zeolit tozu ile kursaktan besleme yapın, probiyotik kullanın. 😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

garthill3

Aktif Üye
Geçmiş olsun dışkıda ki yemler öğütemediği için ve sıkıntılı Zeolit tozu ile kursaktan besleme yapın, probiyotik kullanın. 😔
röhnfried entrobac kullanıyorum düzenli olarak bazı konularda 3 gün arka arkaya multivitamin vermeden sadece probiyotik kullanın vs yazılmış böyle mi yapmam lazım kendine gelene kadar ? Birde zeolit tozu ne oluyor hiç kullanmadım daha mönce

KusBulut

Müdavim
Siz nerede oturuyorsunuz göztepede de var kuş veterineri

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
röhnfried entrobac kullanıyorum düzenli olarak bazı konularda 3 gün arka arkaya multivitamin vermeden sadece probiyotik kullanın vs yazılmış böyle mi yapmam lazım kendine gelene kadar ? Birde zeolit tozu ne oluyor hiç kullanmadım daha mönce
Dışkı suyu yani idrar renkli olduğu zaman 3 gün üst üste kullanılmalı Zeolit tozunu kursak besleme yapıldığında ishalde, bakteri olduğu zamanlar kullanıyoruz. Elinizde bulundurun. Mamaist.com dan temin edebilirsiniz. 3 gün üst üste entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar tahta cam veya porselen kaşıkla karıştırarak, demir kaşık olmasın 8 saat sulukta duracak. Taze kapalı su ile değiştirin.3 gün sonra 1 gün ara sonra Gervit-w yarım suluğa 5 damla 8 saat sonra temiz su aynı şekilde. Sonra dışkı paylaşırsanız bakarız☺🦜

Son düzenleme:

garthill3

Aktif Üye
Dışkı suyu yani idrar renkli olduğu zaman 3 gün üst üste kullanılmalı Zeolit tozunu kursak besleme yapıldığında ishalde, bakteri olduğu zamanlar kullanıyoruz. Elinizde bulundurun. Mamaist.com dan temin edebilirsiniz. 3 gün üst üste entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar tahta cam veya porselen kaşıkla karıştırarak, demir kaşık olmasın 8 saat sulukta duracak. Taze kapalı su ile değiştirin.3 gün sonra 1 gün ara sonra Gervit-w yarım suluğa 5 damla 8 saat sonra temiz su aynı şekilde. Sonra dışkı paylaşırsanız bakarız☺🦜
teşekkürler umarım kötü bir şey değildir bugünden itibaren başladım dediğinizi yapmaya

garthill3

Aktif Üye
Maalesef kuşumuzu bu sabah kaybettik :( Dün baya hareketlenmişti kendine geliyor diye tam sevindik bugün vefat etti.. Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maalesef kuşumuzu bu sabah kaybettik :( Dün baya hareketlenmişti kendine geliyor diye tam sevindik bugün vefat etti.. Yinede yardımlarınız için teşekkür ederim
Çok üzüldüm başınız sağ olsun özgürce uçsun artık 😔🦜

Üst Alt