• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kusum çok fazla kustu yardım çok acil

Cicikuşşş

Paylaşımcı
İyi günler kuşumda hiçbir şey yokru bir anda kafasını sallamaya be sallarkem çok fazla miktarda yem atmaya başladı. Bu kadar yemi nasıl yediğine bile inanamadım o ladar fazlaydı bildiğiniz yemliği sallıyorum etrafa yem sıçrıyor gibiydi. Bunu yaparken kafesinde değildi o yüzden bir iki yerde sadece sıvılık gördüm fotoğraf ekliyoeum lütfen yardım edin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İyi günler kuşumda hiçbir şey yokru bir anda kafasını sallamaya be sallarkem çok fazla miktarda yem atmaya başladı. Bu kadar yemi nasıl yediğine bile inanamadım o ladar fazlaydı bildiğiniz yemliği sallıyorum etrafa yem sıçrıyor gibiydi. Bunu yaparken kafesinde değildi o yüzden bir iki yerde sadece sıvılık gördüm fotoğraf ekliyoeum lütfen yardım edin
Yem olarak ne veriyosunuz yem bayatmi tarihine bakın. Farklı birşey yedimi.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Yem olarak ne veriyosunuz yem bayatmi tarihine bakın. Farklı birşey yedimi.
Versele laga kullanıyorum yeni paket tap taze ve başka hiçbir şey yemedi. Şuan gayet iyi kuşum o an boğazımda bir şey kalmış olabşlir mi çünkü dışkısı da çok normal

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Versele laga kullanıyorum yeni paket tap taze ve başka hiçbir şey yemedi. Şuan gayet iyi kuşum o an boğazımda bir şey kalmış olabşlir mi çünkü dışkısı da çok normal
Probiyotik takviyesi yapın. Kum kullanın devamlı olursa tekrar bakalim

Üst Alt