• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok durgun Acil

Ayşegül42

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar kuşum 1 haftadır durgun teknomezatin kullanıyorum 3 gündür düzelme oluyor bir anda halsizlesip yemeden içmeden kesiliyor yasida bayya var 7 8 gibi ne yapmam gerekiyor resimleri aşağıya bırakıyorum yardım ederseniz çok sevinirim....

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Koksidiyoza benziyor dışkıları, kokuyor mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
hafıf var sankı cokda kokmuyorsa ne yapmam gerekıyor
En iyi antibiyotiklerden birisini kullanıyorsunuz tek tedavisi de antibiyotik, kullanmaya devam edin bu süreçte kalamar kemiği, gaga taşı ve kuş kumu vermeyin 🙏 Rabbim şifa versin inşallah 🌸

Ayşegül42

Aktif Üye
En iyi antibiyotiklerden birisini kullanıyorsunuz tek tedavisi de antibiyotik, kullanmaya devam edin bu süreçte kalamar kemiği, gaga taşı ve kuş kumu vermeyin 🙏 Rabbim şifa versin inşallah 🌸
faydası olurmu o antıbıyotıgın yoksa baska marka varsa alayım

Ayşegül42

Aktif Üye
bu hasatlık bı ıyılesıp bır durgunlukmu oluyor kac gun kullanmalıyım ılacı bırde esı var yanında oda o ılaclı sudan ıcıyor ne yapmam gerekıyo

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayırın kafesleri mutlaka şu an kullanmanız gereken ilacı kullanıyorsunuz 7 gün kadar devam edin yalnız bu ilacı size kanatlı uzmanı vermedi mi

Üst Alt