• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! kuşum çok değişik hareketler yapıyor

Emredemo

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 29045
kuşum ben oyun oynarken değişik sesler çıkartıp böyle yaptığını farkettim kuşumun sorunu nedir bilen var mı kuyruğunu duvara yaslıyor bana kızgınlık yumurtası çıkartıyormuş gibi geldi.

Emredemo

Paylaşımcı
peki kuşum kız mı erkek mi ona göre eş alıcam

Mert.

Eski Forumcu
Unutmaz uzaklaşır birazdaha horcinlasir ama iki kişi olmaları daha iyi sende mutlu olursun onların mutlugunda

Emredemo

Paylaşımcı
Peki erkek kuş alırsam eğitebilirmiyim konuşturabilirmiyim erkek kuşu

gilbert

Aktif Üye
Seni unutmaz ama bir adım senden ilgisi azalabilir fakat şu soruya yanıt arayarak kararını ver. Bu durumdaki bir canlı tek yaşamayı mı eşi ile yaşamayı mı hakediyor. Kararın eş almak olursa iyice irdele nasıl bir eş, alınca yapman gerekenler, bir araya getirme aşamaları vs

Emredemo

Paylaşımcı
Seni unutmaz ama bir adım senden ilgisi azalabilir fakat şu soruya yanıt arayarak kararını ver. Bu durumdaki bir canlı tek yaşamayı mı eşi ile yaşamayı mı hakediyor. Kararın eş almak olursa iyice irdele nasıl bir eş, alınca yapman gerekenler, bir araya getirme aşamaları vs
Eş ile yaşamayı hak ediyor neden mi yavruları olursa erkek olursa eğitirim en azından konuştururum

Üst Alt