• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum çok bağrıyor

Mai

Aktif Üye
İyi günler
Depremden sonra kuşumla ankaraya geldik ve gieiş katında bi tane ev tutuk ordan geçen kedi var. ankaraya gelmeden önce kuşum hep örtülüydü soğuk havadan dolayı
Acaba kuşumun bağırma sebebi ne olabilir?
(sabahları çok bağırır akşamları oyun oynar sesi bile çıkmaz)

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
İyi günler
Depremden sonra kuşumla ankaraya geldik ve gieiş katında bi tane ev tutuk ordan geçen kedi var. ankaraya gelmeden önce kuşum hep örtülüydü soğuk havadan dolayı
Acaba kuşumun bağırma sebebi ne olabilir?
(sabahları çok bağırır akşamları oyun oynar sesi bile çıkmaz)
Merhabalar, daha önce başka konu üzerinden konuşmuştuk sizinle. Muhtemelen deprem felaketi ve sonrasında yaşananlar hayvanı strese sokmuştur. Sultanlar zaten stresli canlılar. Üstüne bir de travmalar yaşadı, yeni bir eve geldi ve kedi de var dışarıda. Ortalığı yıkmadığına sevinmek gerekir. Kuşlar, alıştıkları düzenin değişmesinden hoşlanmazlar. Mesela bir çifti sevdikleri yerden alıp aynı odada bir alt kafese geçirseniz bile 15-20 gün yeni yere alışmaları gerekebilir. Ama siz bize ne olur, ne olmaz dışkı resmi ve kuşun genel halini gösteren bir video paylaşınız

Limontus

Yeni Üye
yavru muhabbet kuşu sahiplendim bugün 3. Günü jumbo cinsi ama ne zaman yuvasına yaklaşsam ve elimi yuvasına doğru getirdiğimde çok bağırıyor ötüyor hareketleniyor neden acaba beni korkutuyor bu durum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
yavru muhabbet kuşu sahiplendim bugün 3. Günü jumbo cinsi ama ne zaman yuvasına yaklaşsam ve elimi yuvasına doğru getirdiğimde çok bağırıyor ötüyor hareketleniyor neden acaba beni korkutuyor bu durum
Lütfen ayrı bir başlık altında konu açınız. Bakım şeklinizi, bağırdığı durumu gösteren video ve beyaz kağıt üstüne dışkı da paylaşırsanız, her yönüyle kuşu değerlendirebiliriz. Başkasının konusu içinden yazı yazarsanız, konular karışıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Konu sahibi @Mai sizden dışkı resmi ve video bekliyoruz 👍

Üst Alt