• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum çiftleşmek istiyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
muhabbet kuşum kendini aynada görünce kur yapıyor kusuyor aynaya aynayı kapattık ama gördüğü an kura başlıyor saldırganlaşıyor ama tanıdığım kuş bakan biri var daha genç dişi öldürür onu diyor
Ekli dosyayı görüntüle 36229Ekli dosyayı görüntüle 36230Ekli dosyayı görüntüle 36231Ekli dosyayı görüntüle 36232
Merhaba hoşgeldiniz. Aynayı kapatmakla iyi yapmışsınız. Kendisini başka kuş sandığı için ona kur yapıyordur.

Kendisinden genç kuş almanız aksine kuşunuzu eş olarak kabul etmesi için avantaj olur. Tanıdığınız yanlış bir kanıda ve sizide yanlış yönlendirmiş maalesef.

Çaylak

Paylaşımcı
Ben resimleri anlayamadım kafa çizgileri daha tam kaybolmamış ama göz bebeğindeki beyaz halka büyümüş😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sizin kuşunuz henüz yaşını tamamlamadı, şu an için eş almanıza gerek de yok bence. Kur yapmayı henüz oyun sanıyorlar aynadakini de farklı kuş sandığı için oyun yapıyor. He ama ille eş alayım derseniz 4-5 aylık bir dişi alabilirsiniz ve ikisi de yaşını doldurana kadar yuvalık takmazsınız, böylece çiftleşme de olmaz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrulasınlar hediye edersiniz 🤗

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Dişinin yaptığı yumurtayı alırsınız. Yumurtaya yatmaz ise yavru olmaz ama dişilerin kızgınlık dönemi biraz asabi oluyor. O süreçte biraz takip ve ilgilenmeniz gerekir. 😁
Bende eş alırsam öyle düşünüyorum ama sonra üzülüyorum. Yavru büyütmeyi o da hak ediyor diye. Birde günah olmaz mı ya. Bu soru çok endişelendiriyor beni 😅😅🤭

Üst Alt