• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşum canlı kuşu yedi

boncuk123

Aktif Üye
Kuşumun 6 tane yumurtası vardı şuan 4 tane kaldı 1 gün önce yumurtadan çıktı yavru 1 gün beslediler bugün baktım yoktu yemişler büyük ihtimalle önceki kuşu da yemişlerdi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumun 6 tane yumurtası vardı şuan 4 tane kaldı 1 gün önce yumurtadan çıktı yavru 1 gün beslediler bugün baktım yoktu yemişler büyük ihtimalle önceki kuşu da yemişlerdi
Yavruları dişimi yiyor, hangisi yiyorsa ayırın hemen, yuvalığı çıkarın kontrol edin ezmiş olabilirler

boncuk123

Aktif Üye
Geçen gün ilk yavruyu yediklerinde ellerini fln yiyolardı ben son anda gördüm

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Böyleydi ben son anda kurtarırken
Uzuvları yemişler😔😔çok fazla mineral ve vitamin eksikliği var kuşlarınızda😔😔ete alıştıkları zaman devamı gelecektir malesef
Yavru çıkınca direk ayırın ve besleyin lütfen 😔😔

betul.a

Aktif Üye
Ben de çok şaşırdım. Tamamını yemeleri mantıklı gelmiyor. Yuvalığı iyice kontrol ettiniz değil mi çok üzüldüm 😞

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Günaydın Yavrulari elinize alıyormusunuz çıktıktan sonra sürekli kontrol ederseniz bu durum yaşanır. Kanbalizim eksiklik veya dengesizlik yüzünden oluşur