• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum burnumu tünek olarak kullanıyor?🤔

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hahahaha :) kızmayın çok güldüm. Size yakın olduğu için olabilir dicem . Korkudan olabilir dicem. Ne zaman neye göre gelmeye başladı ilk defa karşılaştım :)

Limonbey33

Tutkulu
Hahahaha :) kızmayın çok güldüm. Size yakın olduğu için olabilir dicem . Korkudan olabilir dicem. Ne zaman neye göre gelmeye başladı ilk defa karşılaştım :)
Çok şükür diyim aramız çok iyi🧿🙏bana yakınlaşmaya başladığından beri burnumu tünek olarak kullanıyor ve ben onun rahatı bozulmasın diye hareket edemiyorum,tabi yüzüme boynuma isabet eden boncuklarindan hiç bahsetmeyim bile😁

Mert.

Eski Forumcu
Bu bu kuşlara insan şaşırıyor açıkçası burnu tuneklemek için kullanani ilk kez duydum bilgisayarda yatan var sonra insan gibi dediklerini yapanlar var. Garip canlılar açıkçası

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kızım Bicirik her gün bana bir mucize yaşatır... Çok meraklılar... Onun için çok normal... Yeter ki size bu kadar yakın olsun... Size güveniyor... Olumlu yönden bakalım...:) Limon'a maşallah🧿

Limonbey33

Tutkulu
Benim kızım Bicirik her gün bana bir mucize yaşatır... Çok meraklılar... Onun için çok normal... Yeter ki size bu kadar yakın olsun... Size güveniyor... Olumlu yönden bakalım...:) Limon'a maşallah🧿
Çok tşkler,ben bu halinden çok memnunum demek ki diyorum ona güven sağlayabilmisim🙏sevginin iyi geleceği hiçbir şey yok gerçekten,umarım hep böyle oluruz🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Valla ben sizlere imreniyorum 😊 evde evcil kuşlar var ama bunları yapacak zaman nerede hele bu aralar çocuklarla bile zor zaman geçiriyoruz.Bende bir gün burnuma kuş koyup ve alnımda tüylerini kaşıdigini seyretcem inşallah 😊🙏