• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bugün çok durgun

Murat Halisdemir

Müdavim
MAŞALLAH yumurtayı sütlaç güveç kasesi verirsen iyi toprak olan kuşlar yaş meyve sebze verme
meyve sebze verirken 15 dakika virkon s yatırırsan iyi olur yada elma sirkesi su koy sebzeleri 15 dakika
mantar ve bakteri oluşumu ölcektir sebzede meyvede direk yıkayıp verdiysen sebzeler göremediğin kurtçuklar kuşunun bağırsağına girer iç prazit yapar mantar oluşumu ve iç prazit kafes temizliği aşırı tünek kullanmamak günlük su değişimi suluğu 2 3 damla beyaz elmas sirkesi
15 gün 1 kere verebilirsin kafes altı ızğara takarsan iyi olur

Murat Halisdemir

Müdavim
Tek tünek olması çok iyi ızgara ayarlarsan süper olur kafes altına sağlığı için dışkı yeme alışkanlığı olmasın dışkı iyen kuşlar
zaman içerisinde ilerde kursak mantarı organlarına yayılmakta solunum nefes alamıyo o dönemlerde mantar hastalığı en kötü hastalık kuşlarda

vadidekizambak

Paylaşımcı
Çok teşekkürler altındaki kağıdı kaldırdım ızgarası var şu an. Dediğiniz gibi daha sağlıklı oldu. Diğer söylediklerinize dikkat edeceğim. Çiğ meyve sebze vermeden sirkeli suda bekletirim. Ama videodaki brokoli haşlanmıştı. Genelde sebzeleri haşlayarak veriyorum pek yemese de

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok teşekkürler altındaki kağıdı kaldırdım ızgarası var şu an. Dediğiniz gibi daha sağlıklı oldu. Diğer söylediklerinize dikkat edeceğim. Çiğ meyve sebze vermeden sirkeli suda bekletirim. Ama videodaki brokoli haşlanmıştı. Genelde sebzeleri haşlayarak veriyorum pek yemese de
Çok haşlamadan verirseniz belki yer. Haşlanınca yumuşak oluyor belki onu sevmeyebilir. 😊

Üst Alt