• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! KUŞUM BOYA YEDİ

z.12345

Aktif Üye
Kuşum ben boya yaparken yanımda duruyordu. Boyaların üstünü örtmüştüm, iki dakika kenara çektim, hemen gagasını sokmuş. Dili ve gagası boya oldu. Dilini temizledim. Hala biraz var. Ben temizlemeye çalışırken korktu biraz ama şuan normal duruyor. Ne yapabilirim? Zehirlenmiş midir? Nasıl anlayacağım?

Semihzz123

Tutkulu
Kuşum ben boya yaparken yanımda duruyordu. Boyaların üstünü örtmüştüm, iki dakika kenara çektim, hemen gagasını sokmuş. Dili ve gagası boya oldu. Dilini temizledim. Hala biraz var. Ben temizlemeye çalışırken korktu biraz ama şuan normal duruyor. Ne yapabilirim? Zehirlenmiş midir? Nasıl anlayacağım?
Geçmiş olsun

Taha Y.

Müdavim
Muhabbet kuşu kızartı , ödem, şiddetli acı ve ülserleşme. * Muhabbet kuşu Solunum sıkıntıları, genel kan/sıvı birikimi, kalpte sıvı toplanması,ödem ve ölüm. * Muhabbet kuşu Zehir alınımının 12 saat sonrasında belirtiler başlar ve 1-2 gün sonra da ölüm gerçekleşir. * Muhabbet kuşu Yutma zorluğu, kusma, iştahsızlık.bu konu hakkında bilgim yok ama araştır dım ağızına az yoğurt damlat şırınga ilde azına su ver içsin bol bol elinizle yem yedirin yemesse

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı resmini görebilir miyiz? Titreme var mı?

Üst Alt