• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bazen bana kendini kasindiriyor.

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
Her şey sevgi ile olur... Eninde sonunda geri dönüş yapacaktır... Kuşun size ne zaman tam olarak güvendiğine bağlı... Bir de dış etkenler var... Geldiği ortam ve şuan bulunduğu ortam gibi...
bunum ırkıyla da bir alakası var mi? Büyük kuşlar daha sakindir diye biliyorum yerliler daha hareketli olduğundan mi öyle acaba?

MaviMkusum

Aktif Üye
Ben cinsiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum şahsen. Arkadaşında dediği gibi her şey sevgi ve eğitimle başlıyor.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
bunum ırkıyla da bir alakası var mi? Büyük kuşlar daha sakindir diye biliyorum yerliler daha hareketli olduğundan mi öyle acaba?
Kuşların doğuştan yapışık karakterleri vardır... Tedirgin olma gibi... Ürkme gibi... Her kuşta var bu... Bir de sonradan kazandığı karakterler vardır... Bu bizim ona gösterdiğimiz sevgi ile ilgilidir... Yaşamını sürdürdüğü ortam ile ilgilidir... Buna bağlı olarak size olan güveni şekillenir... Bazen sabır gerekiyor... Zorlama güven kaybettirir... Karakterini negatif anlamda etkiler... Onun size özgürce yaklaştıracak ortam yaratılmalıdır... Yüksek ses ve ani hareketlerden uzak tutulmalıdır...

Üst Alt