• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum bana küstü

denizl

Yeni Üye
Ayağına ilaç sürmek için mecburen yakalamak zorunda kaldık hiç elletmiyor kendini farkında olmadan sürmeye çalıştım ama hemen kaçtığı için sürdürmüyor yani mecbur kaldık 2 gündür doğru düzgün ötmüyor normalde çok öten konuşan bir kuş kendisi çok üzülüyorum böyle olunca ne yapabilirim mecburen ilacı birkaç gün daha sürücez depresyona girsin üzülsün asla istemiyorum sürekli onunla konuşuyorum güzel güzel anlatıyorum hatta yaptığımız şeyi önceden beni görünce heyecanlanırdı ama artık pek umrunda değilmiş gibi :(

denizl

Yeni Üye
Kuşun resimini yükleyebilirsiniz hasta olma ihtimali varmı
Ayağına niye krem sürülüyor
Çok sürmeyin ayaklarını güçlerine çok sürüyorlar
şu an yükleyemem ama sabah yüklerim hasta durmuyor ayağında mantar vardı ilk gün sürünce söndü hemen onun için sürüyoruz kremi ele alınmaktan dokunulmaktan hoşlanmıyor çok bağırıyor hemen ele alınca zaten büyük ihtimalle küstü çünkü iştahında vs hiçbir sorun yok halsiz değil

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
şu an yükleyemem ama sabah yüklerim hasta durmuyor ayağında mantar vardı ilk gün sürünce söndü hemen onun için sürüyoruz kremi ele alınmaktan dokunulmaktan hoşlanmıyor çok bağırıyor hemen ele alınca zaten büyük ihtimalle küstü çünkü iştahında vs hiçbir sorun yok halsiz değil
Tedavi bitince normale döner