• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum babama gelmiyor.

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,

kuşum babamı hiç bir şekilde sevmiyor herşeyi deniyor yine kendini sevdiremiyor. Yani herkezin eline konar felan ama asla babama gelmez. Demesede üzüldüğünü fark ettim biraz. Ne yapabilirim bu halde

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba arkadaşlar,

kuşum babamı hiç bir şekilde sevmiyor herşeyi deniyor yine kendini sevdiremiyor. Yani herkezin eline konar felan ama asla babama gelmez. Demesede üzüldüğünü fark ettim biraz. Ne yapabilirim bu halde
Benim şuana kadar tüm kuşlarım annemi hiç sevmedi... Hep annemi gagaladılar... Bir incelemeden sonra annemin kalın sesinden hoşlanmadıklarını anladım... Demem o ki kendince mutlaka sebepleri var... Değiştirebildiğin bir sebepse onu bulup ona göre bir davranış sergilemelisin... Ama bu bazı sebeplerde imkansız oluyor ve onların bir alışkanlıklarına dönüyor...

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bizim de ele alışkın yetişkin olarak aldığımız dişimiz, ben öpücük sesi yapıyorum gelip beni öpüyor yanağını dudağımı ama eşimin omzunda dururken kulağını ısırıyor saçlarını çekiyor 🤣🤣🤣 sebebini anlayamadık henüz

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
Benim şuana kadar tüm kuşlarım annemi hiç sevmedi... Hep annemi gagaladılar... Bir incelemeden sonra annemin kalın sesinden hoşlanmadıklarını anladım... Demem o ki kendince mutlaka sebepleri var... Değiştirebildiğin bir sebepse onu bulup ona göre bir davranış sergilemelisin... Ama bu bazı sebeplerde imkansız oluyor ve onların bir alışkanlıklarına dönüyor...
bizde hiç anlamadik neden boyle yaptığını acaba babamın eli bizimkinden büyük diye mi oyle yapiyor diye düşündük ama oyle bişey değildir diye düşünüyorum. Belkide ses tonu olabilir evet.

cimennnn

Tutkulu
Kuşlar çok tuhaf hayvanlar sevmediklerini sevmiyorlar yani çözüm bulmak pek mümkün değil ama babanız eline dari alıp ona elinde dari yedirirse sevebilir belki.
Benim kuşum da babamı sevmiyo namaz kılarken direk gidip boynunu ısırıyo uyurken kulağını ısırıyo 😄 ama bizde de babam oyuncağını aldı güya kuşla oynamak istedi ondan sonra babamı sevmemeye başladı 😂

FatihB.

Tutkulu
Merhaba arkadaşlar,

Kuşun karekterine bağlı birşey bence hoşlanmamış olabilr belki 🤣

Üst Alt