• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum aylardir ishal

sentooo

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Sürekli uyuma
Ishal
Aylardir geçmeyen ishal
Acayip sulu dışkı
Çok su içme
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2026
Kullanılan İlaç
Multivitamin, Probiyotik, Polivit
Merhaba kuşum yaklasık 7 aydır ishal. Daha dogrusu artik ishal degil bence cok su icmeye bagli cok diski yapiyor. Getirmedigim veteriner kalmadi. Maalesef en yakin kuş veterineri de 30 dk uzakta oraya goturdum bir kere multivitamin proboyotik bilmemne verdi bi boka yaramadi. Bugun 3 ay once goturdugum bir yere goturucem tekrardan ama kanatli veti degil maalesef ehliyetim yok uzaga goturemiyorum, babami da ikna edemiyorum. Kusumun durumu gittikce kotulesiyor hala da hayata tutunmaya calisiyor yavrum. Arka bolgesi bok icinde, karnina kadar yapismis durumda, son 2 gundur tutup siliyoruz. Cok halsiz, kanatlarini bile sarkitiyor halsizlikten, ötmuyor. Sadece yem ve su. Yem su, yem su. Durmadan su iciyor. Işer gibi sadece su bile yapiyor bazen diski bile olmadan. Bugun tekrardan veterinere goturecegim belki sorunu ne cozerler diye. Bobrek sorunu olmasindan supheleniyorum, yada karaciger. Mantar yokmus diskisnda. Yani en azindan gecen ay testte cikmadi. Bobrek sorunu varsa, karaciger sorunu varsa ne kullanabilirim, cunku veterinerler bir bok yapmiyor. Cozum bulamiyorlar. Yavrum 7 aydir hayata tutunmaya calisiyor. Cok guclu bir kus ama son zamanlarda daha da kotulesti. Ne kullanabilirim karaciger, bobrek sorunu icin. 7,5 yada 8 yasinda. Aldigimda daha bebekti 2019da. Lutfen yardim edin ölsun istemiyorum. Aspur veriyorum, dari veriyorum sindirimi rahat olsun diye suanlik.