• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Kuşum Ayakta duramıyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör

dilsiz

Yeni Üye
Kuş kötü durumda. İlaç dediğiniz hepimizin kullandığı takviye. Şuan takviyeyle olacak iş değil. Müdahale edilmezse kaybetmeniz an meselesi.
Şuanda veterinere götüremiyorum tavsiye etceniz başka birşey varmı şuan elimde gözünü arada açıyor kuyruğu aşagı yukarı gidip geliyor ama

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şuanda veterinere götüremiyorum tavsiye etceniz başka birşey varmı şuan elimde gözünü arada açıyor kuyruğu aşagı yukarı gidip geliyor ama
Veteriner'e Götürün. Evde Yapılacak Bir Şey Yok. Pazar Günü Yucelen Hayvan Hastanesinde Kanatli Uzmanı Var Acil Götürün. Lütfen Onun da Can Taşıdığını Unutmayın.

dilsiz

Yeni Üye
götürdük sağolun yemek verdiler boğazından hava verdiler 1 de antibiyotik verdiler aama durumu kötü dediğiniz gibi sindirim sisteminde sorun varmış solunum yollarıda enfeksiyonluymuş veteriner olarakda izmir konak yücelen hayvan hastanesine götürdüm çok memnun kaldık.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
götürdük sağolun yemek verdiler boğazından hava verdiler 1 de antibiyotik verdiler aama durumu kötü dediğiniz gibi sindirim sisteminde sorun varmış solunum yollarıda enfeksiyonluymuş veteriner olarakda izmir konak yücelen hayvan hastanesine götürdüm çok memnun kaldık.
Orayı tecrübe ettim. Bilmiyorum kim ilgilendi sizle ama Osman bey vardı. Bende memnun kalmıştım ama bizim son orda pek iyi olmadı maalesef. Size çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar ediniz.

dilsiz

Yeni Üye
Orayı tecrübe ettim. Bilmiyorum kim ilgilendi sizle ama Osman bey vardı. Bende memnun kalmıştım ama bizim son orda pek iyi olmadı maalesef. Size çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar ediniz.
Bizim sonda iyi olmadı 15 dakika önce kaybettik kuşumu

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 🙏😔