• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ayağının üstüne basamiyor

123ene

Yeni Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin kuşum ayahinin üstüne basamıyorum tunekleri çıkardım çünkü tek ayahiyla hareket ettiği için
Tuneklerdenhemen düşüyor lütfen yardi edin birde ayahina krem surdum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ayağına ne oldu da basamıyor biraz detey verir misiniz. Streamable.com dan kuşunuzun videosunu görebilir miyiz. Birde basamayan ayağının net olacak şekilde fotoğrafını görelim. Ayakta morarma kızarma vs var mı.

123ene

Yeni Üye
Ayağına ne oldu da basamıyor biraz detey verir misiniz. Streamable.com dan kuşunuzun videosunu görebilir miyiz. Birde basamayan ayağının net olacak şekilde fotoğrafını görelim. Ayakta morarma kızarma vs var mı.
Ayahinda morluk fln hiç bir şey yok sadece ayahinin üstüne basamiyor ya kızarıklık fln hiç bir şey yok

123ene

Yeni Üye
Ayahinin fotosunu birazdan atarım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Diğer soruma cevap vermemişsiniz birden bire mi oldu tüle mı takıldı ayağı yada bir yere mi çarptı ne oldu da ayağına basamıyor. Şimdilik tünekleri çıkartın kafes tabanina yemini suyunu gerekli ihtiyaçlarını koyunuz. Bir hafta basamayan ayağına terramicyn merhem masaj yaparak sürünüz. İncinmiş olabilir iyileşmesi zaman alabilir. Bir hafta on gün gözlemleyin iyileşme sürecini ayakta morarma kızarıklık olursa veyahut daha da kötüye giderse röntgen çektirmekte fayda var. Kırık olup olmadığı röntgen ile anlaşılır. Geçmiş olsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video ekleyin ve Aslı hocanın sorularına cevap verin ona göre yorum yapalım

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Başlık düzenlendi.

123ene

Yeni Üye
Diğer soruma cevap vermemişsiniz birden bire mi oldu tüle mı takıldı ayağı yada bir yere mi çarptı ne oldu da ayağına basamıyor. Şimdilik tünekleri çıkartın kafes tabanina yemini suyunu gerekli ihtiyaçlarını koyunuz. Bir hafta basamayan ayağına terramicyn merhem masaj yaparak sürünüz. İncinmiş olabilir iyileşmesi zaman alabilir. Bir hafta on gün gözlemleyin iyileşme sürecini ayakta morarma kızarıklık olursa veyahut daha da kötüye giderse röntgen çektirmekte fayda var. Kırık olup olmadığı röntgen ile anlaşılır. Geçmiş olsun.
Saholun bende bilmiyorum niye boyleoldu en son evde bırakmıştım kafesin içinde geldikten sonra ayahi böyleydi tül fln tamamlamıştır neden oldu bilmiyorum

123ene

Yeni Üye
Ben ezik kremi fln sürüyorum ayahi bi tık daha iyi oluyor arada bi ayahina bastirabiliyor ama sonra hemen cekiyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben ezik kremi fln sürüyorum ayahi bi tık daha iyi oluyor arada bi ayahina bastirabiliyor ama sonra hemen cekiyor
Müsait zamanınızda ayakta net görünecek şekilde video ekleyin bakalım. İncinme olabilir. Tüneği veya parmağınızı kavrayabiliyor mu. Dediğim şekilde kremi bir hafta on gün kadar iyice yedirerek sürünüz. Tabana havlu serin ihtiyaçlarını yanına koyun. Bu bir haftalık dilimde d vitamini takviyesi yapınız. Geçmiş olsun.

Üst Alt