zuzuvemango
Yeni Üye
merhaba biri sevda papağanı biri cennet papağanı iki kuşum var büyük bir kafeste ikisi birlikte yaşıyor birlikte yatıyorlar falan bir birlerini besliyorlar araları kötü değil. sevda papağanım zaten tüy sorunu olan bir kuştua tüy dökülmesi ayaklarında başladı sonra kulağındakilerde dökülünce veterinere götürdük vitamin sprey yazıldı vitaminlerini hala her gün bir damla kullanıyoruz ama bir değişim olmayınca geri gittik boyunluk takıldı bu sefer boyun etrafındaki tüyler döküldü boyunluk yüzünden sonrasında oralarda tüy kapsülleri falan çıktı iyiye gitti sandık ama kafasında tüyler tamamen gitti napıcam bilmiyorum aşırı tüy döktü ve çok endişeleniyorum elimden bir şey gelmiyor yem yiyor su içiyor uçuyor ve halsiz değil kişiliği de aynı sadece nedenini bilmediğim bir şekilde aşırı tüy döküyor ne yapsam durduramadım lütfen yardımcı olun tüy dökülen yerlerde yara da yok kanatları ve kuyrugunda gövdesinde tüyleri var ama boyun ayak bileği ve kafası ve çevresinde yok çok uzun yazdım biliyorum ama yardımcı olucak bütün bilgileri vermeye çalışıyorum lütfen yardım edin ne olursa