• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum antibiyotik kullanırken puding yedi

rivriv06

Paylaşımcı
Merhaba kuşum antibiyotik kullanıyor iki dakika anneme bırakmıştım gitmiş çikolatalı puding yemiş kursak mantarına çevirirmi veya herhangi bir sorun olur mu yapabilceğim birşey var mı ?

rivriv06

Paylaşımcı
Merhaba kuşum antibiyotik kullanıyor iki dakika anneme bırakmıştım gitmiş çikolatalı puding yemiş kursak mantarına çevirirmi veya herhangi bir sorun olur mu yapabilceğim birşey var mı ?
Çok dikkat ediyodum sadece 2 dk bıraktım kapıya bakmak için annemde dalmış kuş yemiş

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hemen kursak mantarı olmaz ama zarar verir, gözlemleyin şu an az bir şey yediyse bir şey olacağını zannetmiyorum

rivriv06

Paylaşımcı
Hemen kursak mantarı olmaz ama zarar verir, gözlemleyin şu an az bir şey yediyse bir şey olacağını zannetmiyorum
Haftaya kontrol günü var o zaman kursak mantarı için yinede dışkısına baktıracağım 1 hafta içinde belli olur mu kursak mantarı olup olmadığı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haftaya kontrol günü var o zaman kursak mantarı için yinede dışkısına baktıracağım 1 hafta içinde belli olur mu kursak mantarı olup olmadığı
Evet olur ama kursak mantarı ufak bir şeyde olmaz, sürekli bu tarz yiyeceklerden olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Endişe etmeyin bir defadan birşey olmaz😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@rivriv06
@melisa23
@çapkuş06
iki tane hesap daha var 😫birden fazla hesap kullanmak yasaktır 👍içlerinden hangisini aktif bırakmamızı istiyorsanız buraya belirtin diğerlerini silcem.

rivriv06

Paylaşımcı
@rivriv06
@melisa23
@çapkuş06
iki tane hesap daha var 😫birden fazla hesap kullanmak yasaktır 👍içlerinden hangisini aktif bırakmamızı istiyorsanız buraya belirtin diğerlerini silcem.
İkimizde ayrı evlerde yaşıyoruz😊 olayı duyunca geldi ikimizinde sevda ve cennet papağanı var o yüzden ayrı yaşadığımız için ayrı hesaplar kullanıyoruz ama sorun olursa kapatabiliriz😊 o üni için istanbulda kalıyor 1 haftadır burada

çapkuş06

Yeni Üye
@rivriv06
@melisa23
@çapkuş06
Benim muhabbet kuşum var beyaz renk videosunuda paylaşmıştım onların sevda papağanı ben sadece yardımcı olmak için etiketledim rahatsız oluyorsanız hesabımı kapatabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Çapkuş06 yı tanımıyorum meliside ablam kendi kuşu için kullanıyodu hesabıma o sıra giremedim onun hesabından yazdım
İpler çakışmışsa bir kaç güne ayrılır👍
İkimizde ayrı evlerde yaşıyoruz😊 olayı duyunca geldi ikimizinde sevda ve cennet papağanı var o yüzden ayrı yaşadığımız için ayrı hesaplar kullanıyoruz ama sorun olursa kapatabiliriz😊 o üni için istanbulda kalıyor 1 haftadır burada
Tamam o da kendi evinden yada mobilden bağlanınca düzelir.
Benim muhabbet kuşum var beyaz renk videosunuda paylaşmıştım onların sevda papağanı ben sadece yardımcı olmak için etiketledim rahatsız oluyorsanız hesabımı kapatabilirim
VPN kullanıldığı için ipler çakışmış sorun yok düzelecektir. Biz rahatsız olmuyoruz güvenlik açısından uyarmamız gerek anlayışınız için teşekkürler ☺👍

rivriv06

Paylaşımcı
İpler çakışmışsa bir kaç güne ayrılır👍

Tamam o da kendi evinden yada mobilden bağlanınca düzelir.

VPN kullanıldığı için ipler çakışmış sorun yok düzelecektir. Biz rahatsız olmuyoruz güvenlik açısından uyarmamız gerek anlayışınız için teşekkürler ☺👍
Ablamın hesabını kapatıyoruz bir sorun olursa ortak hesaptan yazarız kusura bakmayın🙏 bende siteyi ablama önermiştim o da onun için hesap açmıştı hatta hesabını ben kurmuştum kapatıyoruz ortak kullanırız

Üst Alt