• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum ağzını açıp kapatıyor

Hayvansever1

Yeni Üye
Merhabalar

bir süredir farkettiğim bir durum var kuşum sallanırken falan ağzını açıp kapatıyor videoda görebilirsiniz sebebi nedir düzenli b vitamini probiyotik ve multi vitamin veriyorum.

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar

bir süredir farkettiğim bir durum var kuşum sallanırken falan ağzını açıp kapatıyor videoda görebilirsiniz sebebi nedir düzenli b vitamini probiyotik ve multi vitamin veriyorum.

Ağzını gıcırdatıyor olabilir, uyku öncesi yaptıkları bir durumdur. Kur yapıyor da olabilir😊

Hayvansever1

Yeni Üye
Ağzını gıcırdatıyor olabilir, uyku öncesi yaptıkları bir durumdur. Kur yapıyor da olabilir😊
Genelde gün içinde yapıyor, uyku olduğunu sanmıyorum. Kur olabilir heryere yem kur kusması yapıyor. Girit taşı takılıydı üstünden inmiyor kusuyordu üstüne artık çıldırıyordu üstünde ayakları zarar görecek diye çıkarttık.

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Genelde gün içinde yapıyor, uyku olduğunu sanmıyorum. Kur olabilir heryere yem kur kusması yapıyor. Girit taşı takılıydı üstünden inmiyor kusuyordu üstüne artık çıldırıyordu üstünde ayakları zarar görecek diye çıkarttık.
Eş olarak belirlemiş taşı, endişelrnmrnize gerek yok ama yinede emin olmak için bir videosunu eklerseniz daha iyi olur, kusma tehlikelidir.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, sadece salıncakta mı yapıyor, gün içinde ara ara yer fark etmeksizin mi yapıyor yoksa her zaman mı yapıyor? evinizin sıcaklığı nasıl çok sıcaksa sıcaktan da yapıyor olabilir. Solunum da herhangi bir problemi var mı? daha net görebilmemiz için tünekte dururken bir videosunu yükleyebilir misiniz? bir de beyaz peçete üzerinde birkaç dışkı örneği görebilir miyiz

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar,

keyfi yerinde konuşuyor ötüyor, arada yapıyor akşamları daha çok yapıyor sanki.
Maşallah çok yakışıklı, kur yapıyor gibime geldi benim. Sizin yanınıza gelp size kur yapmak istiyor gibi. Kızgınlık döneminde olabilir, benim oğlanda bu aralar o hareketi oyuncağına yapıyor, kur kusuyor içiniz rahat olsun🩵😊

Hayvansever1

Yeni Üye
Maşallah çok yakışıklı, kur yapıyor gibime geldi benim. Sizin yanınıza gelp size kur yapmak istiyor gibi. Kızgınlık döneminde olabilir, benim oğlanda bu aralar o hareketi oyuncağına yapıyor, kur kusuyor içiniz rahat olsun🩵😊
Teşekkürler şimdi dışarı saldım bi dısarda hiç yapmadı konuşuyor oyuncaklarla oynadı inşallah iyidir bakalım takipteyim

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Bana da kur yapıyor gibi geldi :) siz yine dediğiniz gibi takip edin

Üst Alt