• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum 2 gündür ne yese kusuyor dışkısı da sulu

Zelal

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma
Ishal
Hastalık Belirti Tarihi
20 May 2021
Merhaba.disi muhabbet kuşum 3 yaşlarında. Iki gün önce kusmuş eve geldim hep ıslanmış yüzü kusmuktan.o gece hiç yem yemedi iki kere şu içti sonra onu da kustu.kusmuğu yumurta aki gibi jel kıvamlıydı. Bazen de tükürük gibi köpük geldi hayvan hiçbirşey yememişti zaten. Sabah oldu şimdi de yiyemiyor yediğini içinde zor tutuyor gibi. Yemlige gidiyor ama ya bir iki tane yiyor yada yemeden geri cikiyor. Elimle yem verdim yedi sonra şu içti ama yediginin hepsini kustu tekrar. Lütfen ne yapmalıyım ölmesinden korkuyorum. Görüntülere geceden sabaha yaptığı dışkıyı ve kusma resmini ekliyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba imkan varsa veterinere götürüp tahlil yaptirmaniz iyi olur. İmkan yoksa üstatlar tedavi konusunda yardımcı olmaya çalışacaktır. Şuan yem yemesi iştahı hareketliliği nasıl kusma devam ediyor mu sürekli
Merhaba.disi muhabbet kuşum 3 yaşlarında. Iki gün önce kusmuş eve geldim hep ıslanmış yüzü kusmuktan.o gece hiç yem yemedi iki kere şu içti sonra onu da kustu.kusmuğu yumurta aki gibi jel kıvamlıydı. Bazen de tükürük gibi köpük geldi hayvan hiçbirşey yememişti zaten. Sabah oldu şimdi de yiyemiyor yediğini içinde zor tutuyor gibi. Yemlige gidiyor ama ya bir iki tane yiyor yada yemeden geri cikiyor. Elimle yem verdim yedi sonra şu içti ama yediginin hepsini kustu tekrar. Lütfen ne yapmalıyım ölmesinden korkuyorum. Görüntülere geceden sabaha yaptığı dışkıyı ve kusma resmini ekliyorum.
Kusarken videosunu çekip yollayın bakalim. Kafasını salliyomu.hala yem yemiyomu

Cookir CANCAN

Yeni Üye
çok marul yemiş olabilir veya ona çok bakmamışsınız.kuşunuzu çok ıslatmayın

Zelal

Yeni Üye
Yok kafasını sallamıyor
Malesef videosu yok. Şuan kusmuyor baytril verdim öğürmesi felan da durdu. Şuan normale döndü umarım değişmez tekrar.

Üst Alt