- Hastalık Belirtileri
- Kusma ishal uyuma tüy dökümü
- Hastalık Belirti Tarihi
- 10 Nis 2026
- Kullanılan İlaç
- Maxisol isadur toksin bağışlayıcı avicare vinegar&ginger avicare a&e vitamin
Merhaba benim 2,5 yaşındaki normalde çok sağlıklı olan hiç hastalanmamış muhabbet kuşum geçen 10 nisan akşamı hastalandı hasta olduğunu 11 nisan sabahı gibi fark ettik ve evdeki maxisol isadur'un toksin bağışlayıcı ilacını kullandık resmini koyarım ishali kısa bir süreliğine kesti fakat akşama doğru tekrar ishal oldu ayrıca kusmuştu kabarık bir şekilde gözünü kapatıp uyuyordu halsizdi ayrıca ağır bir tüy dökümü geçiriyor veterinere gittiğimizde bize avicare vinegar & ginger verdi ek olarakta avicare a&e vitaminini verdi 5 gün olacak bunları kullanıyoruz ayrıca maxisol isaduru bu ilaçlarla birlikte kullanmaya devam etmemizi ve havalardan dolayı üşütmüş olabileceğini söyledi o günden beri kuşum bazı günlerin sabahları ishal oluyor akşamında ishali düzeliyor hatta arada konuşuyor ama sonra susmaya devam ediyor yine uyuyor normalde canayakındır ama hırçınlaştı ilk hasta olduğu günler ilaç içmiyordu yada yemek yemiyordu dal darı vererek bi şekilde yemek yemesini sağladık çok iştahı açıldı ama yemek yedikten sonra uyumaya devam etti hep uyumuyor arada kafeste falan dolaşıyorda bu kısa sürüyor sonra tekrar uyuyor sadece hasta olduğu ilk gün kusmasına ve diğer günlerde kusmamasına rağmen bugün yani 17 nisanda tekrardan kustu ama sulu değil kuru bir şekilde oysaki suyla karıştırdığımız bu ilaçları miktarında veriyoruz sanki hiç su içmemiş gibi olmasına anlam veremedim çok yiyor diye olduğunu düşündük çünkü bir süre yemeyi reddettikten sonra bir anda yemeye başladı ilk kustuğu suluydu bugünki kuru veteriner üşütmüştür dedi ama sizce kursak mantarı olabilir mi ayrıca bu kadar uzun süre hasta olması normal mi endişeye kapıldık ek olarak ne yapabilirim lütfen yardım edin ilaçların ve içeriklerinin dışkısını herşeyin resmini koyuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca yazmayı unutmuşum suluğundaki suyu yarıya kadar kapalı şişe suyu döküyorum avicare vinegar&ginger 5 damla damlatıyorum a ve e vitamininden 1 damla o suya damlatıyorum maxisolude sabah 1 çay kaşığının yarısı kadar bir bardağa damlatıyorum 2-3 yemek kaşığı kadarda su ilave ediyorum aynı şekilde akşamda içiriyorum bardaktan içiyor diğer türlü içmiyor
Son düzenleme: