• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşu ilk defa cikardim duvara ve tavana carpti

cesser

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kusum 2 haftadir bizdeydi elimle yemyeme vs alistirmistim az once cikardik kafesin ustune kondu yaklasmadikki alissin ama bir amda ucup duvara tavana carpti yakaladim kafesine koydum bu sirada ise cok cok fazla tuy doktu
Tüy dokmesi normal mi bu kadar cok ?
Bir de cok carpti bir sey olur mu ?
Kafesin dibinde duruyor yaklasmiyoruz sakinlessin diye

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Genel Halinde Sorun Görmedim. Elinizde Varsa Eğer Haftada 2 Defa B Vitamini Verin. Siz Diski Fotograflarinida Atar mısınız? Beyaz Peçete Üzerine Yeni Yapılmış Yeni Dişkilarini Paylaşır mısınız? Ek Olarak Kullanmanız Gereken Takviyeleri Paylaşiyorum. Düzenli Olarak Kullanin Lütfen

cesser

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Genel Halinde Sorun Görmedim. Elinizde Varsa Eğer Haftada 2 Defa B Vitamini Verin. Siz Diski Fotograflarinida Atar mısınız? Beyaz Peçete Üzerine Yeni Yapılmış Yeni Dişkilarini Paylaşır mısınız? Ek Olarak Kullanmanız Gereken Takviyeleri Paylaşiyorum. Düzenli Olarak Kullanin Lütfen
Duzenli vitaminleri var hatta bugun entrobac verdim suan keyfi iyi diskisinda sorun yok her zamanki gibi suan

Üst Alt