• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşu değiştirsem mi?

gek

Yeni Üye
Merhaba, Geçen hafta dişi kuşumun yanına erkek kuş aldım ama 1 hafta oldu hiç anlaşamadılar. Ötmüyorlar bile. Amacım çiftleşmeleri değil dişi kuşumun yanlız kalmamasıydı ama sürekli birbirlerini gagalıyorlar. Ayrı kafeslerde koydum, ozaman da sürekli birbirlerine ulaşmaya çalışıyorlar tellere asılı kalıyorlar.
Aldığım kuşu değiştirsem mi napsam bilemedim birbirlerine zarar vermelerinden korkkuyorum

Ahmed

Müdavim
Merhaba, Geçen hafta dişi kuşumun yanına erkek kuş aldım ama 1 hafta oldu hiç anlaşamadılar. Ötmüyorlar bile. Amacım çiftleşmeleri değil dişi kuşumun yanlız kalmamasıydı ama sürekli birbirlerini gagalıyorlar. Ayrı kafeslerde koydum, ozaman da sürekli birbirlerine ulaşmaya çalışıyorlar tellere asılı kalıyorlar.
Aldığım kuşu değiştirsem mi napsam bilemedim birbirlerine zarar vermelerinden korkkuyorum
biraz bekleyin kanlı bır kavag olmadığı surece sıkıntı yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşlarin resimlerini veya video görebilir miyiz 👍 Ahmed demiş zaten kavga kanlı olmadığı sürece hiç bişey olmaz..yem kavgası,yer kavgası gibi durumlar oluyor

gek

Yeni Üye
Geçen hafta da bu foruma yazmıştım gri kuşun dişi olduğunu söylediler, siz miydiniz hatırlamıyorum. Ama sonra belki 5 kişi ye sordum erkek olduğunu söyledi, hala emin değilim.

yao ako

Paylaşımcı
1.si dişi 2. si erkek gibi ama dişide olabilir.kumlu tüneği kullanmayın.tahriş yapıyor.

gek

Yeni Üye
Valla inanın ne yapacağımı şaşırdım. Geçen hafta kuşların resmini gönderince plastik tünek kullanmayın yazdılar, ertesi gün gittim bu tünekleri aldım şimdi de siz tahriş yapar diyorsunuz. Gri olan yeni aldığım kuş geri götürsem almaz büyük ihtimalle. Pet shoplar takas yapıyor mu yani üstüne biraz daha versem başka kuş alsam yoksa kavga etmekten zarar verecekler birbirlerine

yao ako

Paylaşımcı
Valla inanın ne yapacağımı şaşırdım. Geçen hafta kuşların resmini gönderince plastik tünek kullanmayın yazdılar, ertesi gün gittim bu tünekleri aldım şimdi de siz tahriş yapar diyorsunuz. Gri olan yeni aldığım kuş geri götürsem almaz büyük ihtimalle. Pet shoplar takas yapıyor mu yani üstüne biraz daha versem başka kuş alsam yoksa kavga etmekten zarar verecekler birbirlerine
Üstündeki kırmızı şeysiz kullanmanız gerekir.