• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusma

nazende

Yeni Üye
Merhaba 1.5 yıldır baktığım bir jumbo muhabbet kuşum var ara sıra halsizlik kusma gibi durumları oluyordu ve birkaç damla sirkeli su veriyordum düzeliyordu. Ancak son bir haftadır falan neredeyse her gün yem kusuyor ve kustuğu sırada bir süre halsiz duruyor. Onun dışında yem yemesinde ötmesinde hareketlerinde vs bir sorun yok. (Kuşum yem dışında hiçbir besin yemiyor 1.5 yılda denedim ama yanaşmadı sadece yem ve darıyla besleniyor)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 1.5 yıldır baktığım bir jumbo muhabbet kuşum var ara sıra halsizlik kusma gibi durumları oluyordu ve birkaç damla sirkeli su veriyordum düzeliyordu. Ancak son bir haftadır falan neredeyse her gün yem kusuyor ve kustuğu sırada bir süre halsiz duruyor. Onun dışında yem yemesinde ötmesinde hareketlerinde vs bir sorun yok. (Kuşum yem dışında hiçbir besin yemiyor 1.5 yılda denedim ama yanaşmadı sadece yem ve darıyla besleniyor)
Merhaba sirle kursağı bağırsağı tahriş eder yakar, asitli olduğu için ishal olur, kötü bakteriyi sökerken iyi bakteride alır götürür bağırsak florası bozulur, vermeyin lütfen
kusmukta eşki peynir kokusu var mı?
Grit kum veriyor musunuz?

nazende

Yeni Üye
Evet bilmiyordum kestim vermiyorum artık. Hayır bir koku yok ama yapış yapış bir kusmuk oluyo genelde. Geri kum verdim ama reddediyor yanaşmıyor asla yanına

Üst Alt