• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusma

ymmmr000

Yeni Üye
Daha önce de durumu anlatmıştım. Kuşumda kursak mantarı var. Daha önce veteriner 10 günlük fungostatin yazmıştı. Onu kullandığım ilk zamanlarda semptomlar durmuştu. Şimdi tekrarlayınca 21 gün fungostatin yazdı. Eskiden zor içiriyorduk ama artık kendi damlalığa uzanıp içiyor o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz. Sadece çok fazla kusuyor. Bunu örnek göstermek için çektim. Normalde kusmaması için parmağımı uzatmıyorum ama kendi kendine kafesteyken konuşurken de kusuyor. Bunu azaltma imkanım var mı Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Şuan yaptığı kur kusması ama. Bunu azaltmak pek mümkün değil. Doğalarında var çünkü. Sadece kusmayı teşvik edici nesnelerden uzak tutmak mesela parmağınızı o şekilde tutmayın yada renkli veya parlak cisim ayna, sevdiği bağlı olduğu oyuncağı vs mümkün mertebe görmesin

ymmmr000

Yeni Üye
Şuan yaptığı kur kusması ama. Bunu azaltmak pek mümkün değil. Doğalarında var çünkü. Sadece kusmayı teşvik edici nesnelerden uzak tutmak mesela parmağınızı o şekilde tutmayın yada renkli veya parlak cisim ayna, sevdiği bağlı olduğu oyuncağı vs mümkün mertebe görmesin
Ben de onu ayırt edemediğim için endişelenmiştim normalde zaten parmağımı falan göstermiyorum ya da yeltendiğinde durduruyorum ama sağlığına sıkıntısı olur diye endişelendim