• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kusma ve kanat titremesi

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, beyaz peçete üzerine güncel dışkı fotoğrafı da ekleyebilir misiniz? Kusması kokulu muydu acaba? Ağzının içinde koku vs var mı? En son ne yemişti? Kullandığı ilaç veya takviyeler varsa nedir acaba? @Şehmus BAKIR @Burçak A. @Demet bükay @Aslı Ö. @EzgiA @Tarık T. gördüklerinde dönüş yapcaklardır 🙏

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu çocuk en son ne yedi yada siz görmeden farklı bir şey yemiş olabilir mi kursağına su basın iğnesiz şırıngayla ama dikkat edin fazlada olmasın, muz verin yesin yada yemine zencefil tozu serpin biraz yediği bir şey dokunmuş zehirlenme belirtileri taşıyor.

Zeyo_

Aktif Üye

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yem de herhangi bir değişiklik oldu mu, yada dışarıda sizden habersiz bir şey yemiş olma ihtimali siz yukarıda dediklerimi yapın altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz.

Zeyo_

Aktif Üye
Yem de herhangi bir değişiklik oldu mu, yada dışarıda sizden habersiz bir şey yemiş olma ihtimali siz yukarıda dediklerimi yapın altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz.
hayır olmadı

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bende Tarık Arkadasim Gibi Yediği Birseyin Dokunduğunu Düşünüyorum. Yemini Kontrol Edin. Suyunu Yemini Tazeleyin. İsterseniz Kanatli Uzmanı Muayene Etsin. Titremesi Hala Devam Ediyor mu ?

Zeyo_

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bende Tarık Arkadasim Gibi Yediği Birseyin Dokunduğunu Düşünüyorum. Yemini Kontrol Edin. Suyunu Yemini Tazeleyin. İsterseniz Kanatli Uzmanı Muayene Etsin. Titremesi Hala Devam Ediyor mu ?
Hayır, titreme kesildi. Veterinere götürdüm, suyu için ilaç verdi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Anladım. Geçmiş Olsun 🌸

Üst Alt