• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kusma hateketi

Huzurun annesi

Aktif Üye
Merhaba ,1,5 yaş civarı erkek kuşum var ve aynı yaşlarda bir dişi kuşum var. Bugün erkek kuşumu sanki kusar gibi hareket yaparken gördüm 2 dk boyunca yaptı ama sonra tekrarı hiç olmadı sadece 2-3 dk yaptı . Daha sonra ara sıra kontrol ettim ve o hareketi hiç yapmadi . Yem yiyor eşiyle oynuyor su içiyor konuşuyor ama ben kuşlarım konusunda çok pimpirikliyim. 2-3 dk o hareketi yaptı ve ben bu harekete takıldım . Kursak mantarı geldi direkt aklıma ama sadece 2-3 dk sürdüğü ve tekrarı olmadığı için acaba o anda boğazına bir şey mi yapıştı diye de düşündüm çünkü kendini de kasiyordu. Yardımcı olur musunuz. Dışkısı vs her şeyi çok normal şükür

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesinizde gritli kuş kumu var mı ☺

Huzurun annesi

Aktif Üye
Evet var . Sadece 2-3 dk yaptı bu hareketi ve sonrasında hiç yapmadi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sindirim problemi yaşamıştır, önemli olan sürekli yapmaması, kokulu ve salyalı kusmaması ☺

Huzurun annesi

Aktif Üye
Yok yok kusma yok sadece eşine yem kusuyor onun dışında kusma yok ishal yok enerjisi yerinde sadece 2-3 dk kusar gibi yaptı ama kusmafi daha sonra kendini kaşımaya devam etti gayet keyfi yerinde. Sürekli ara ara gittim baktım hiç o hareketi yapmıyor eşiyle oynuyor . Ama işte bir an pimpiriklendim yavrum için :(

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yok yok kusma yok sadece eşine yem kusuyor onun dışında kusma yok ishal yok enerjisi yerinde sadece 2-3 dk kusar gibi yaptı ama kusmafi daha sonra kendini kaşımaya devam etti gayet keyfi yerinde. Sürekli ara ara gittim baktım hiç o hareketi yapmıyor eşiyle oynuyor . Ama işte bir an pimpiriklendim yavrum için :(
Anlıyorum sizi ☺ Korkulacak bir durum yok merak etmeyin 🌸

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok şükür . Ya yemin ederim içime su serptiniz . Çok korktum oğlum için . Çok sağolun 💗💗💗

Rob_Roy

Aktif Üye
Bizim papağan da yapıyor arada böyle ama kustuğu ya da bir şey çıkardığı yok. "Sevgi kusmuğu" diyorlar sanırım. İlgi çekmek ya da sevgisini göstermek için de yapıyor olabilir mi acaba?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bizim papağan da yapıyor arada böyle ama kustuğu ya da bir şey çıkardığı yok. "Sevgi kusmuğu" diyorlar sanırım. İlgi çekmek ya da sevgisini göstermek için de yapıyor olabilir mi acaba?
Sultan papağanı mı?

Üst Alt