• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarla Aynı Odada Kalıyorum. Sorun olur mu.

Maviş Paşa

Tutkulu
Ayrı odamız yok salonda tv pc derken gec saatlere kadar ışık tv açık oluyor. Havalar serin hatta bu ara bayaaa soğuk. Ben aldığımdan beri odamda tutuyorum. Kafes kapıları geceye kadar açık. Sürekli havalandırıp temizliyorum. Arada salona götürüp odayı 3 4 saat havalandırıuorum. 2 muhabbet 1 papağan var. Aynı odada kalmamda sorun olur mu 🤔 hastalık gelir diyorlar da.. Tüyü vs boğaza kaçar falan.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ayrı odamız yok salonda tv pc derken gec saatlere kadar ışık tv açık oluyor. Havalar serin hatta bu ara bayaaa soğuk. Ben aldığımdan beri odamda tutuyorum. Kafes kapıları geceye kadar açık. Sürekli havalandırıp temizliyorum. Arada salona götürüp odayı 3 4 saat havalandırıuorum. 2 muhabbet 1 papağan var. Aynı odada kalmamda sorun olur mu 🤔 hastalık gelir diyorlar da.. Tüyü vs boğaza kaçar falan.
Bir sıkıntı olmaz 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Onu etraftaki insanlar her zaman söylüyorlar, benim kızım doğduğunda (ki prematüre doğduğu için aşırı zayıf hareketsiz ve bakıma normal bebekten daha fazla ihtiyacı vardı) evimizde köpek vardı köpekle bebek aynı evde olmaz hasta olur çocuk, tüyünü yutar vs vs bir sürü şey söylendi ama çok şükür hic bir şey olmadı. Şimdi kuşlar için de diyorlar, hiç öyle bir şey yok sağlıklarına dikkat edildikten sonra. Biz bütün gün aynı odadayız, bazen gündüz kızım salonda kuşların kafeslerinin önündeki ki koltukta uyuya kalıyor uyandirmiyorum gerek de görmüyorum çünkü hayvan ve insanlarin hastalıkları birbirinden farklı

Maviş Paşa

Tutkulu
Düşer korkar bişey olur ben yanımda tutuyorum 3ünü de 😁 çok ses çıksa da ışık kapanana kadar 😀 yakında 4 kuş olacak 🤣

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Astım KOAH hastası için sıkıntılı bir durum nefes darlığı yapar ama sağlıklıysanız sorun teşkil etmez

Edit: aynı odada 9 kuşla kalıyorum

Maviş Paşa

Tutkulu
Astım KOAH hastası için sıkıntılı bir durum nefes darlığı yapar ama sağlıklıysanız sorun teşkil etmez

Edit: aynı odada 9 kuşla kalıyorum
Öyle yok çok şükür olsa zaten kuşları almazlar eve 😄
Bi iki kere korktu düştü çırpınıyor gibi oldu bişey olur diye aldım odaya karşımda uyuyorlar tek gözle bakıyorlar 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende 5 kuşla aynı odadayım. Bütün odalar dolu olunca mecbur aynı odada kalıyoruz ama iyi oluyor bir yandan, sürekli gözümün önünde oluyorlar. Sabah ötüşleri en çok haftasonu zorluyor beni ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır. 😄

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Tek dezavantajı film izliyemiyoruz bizim aslan aksiyon filmi olunca filmle kavga ediyor :) :) :)

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Sağlık problemi dışında dikkatimi çeken konu, tv ve ışığın geç saatlere kadar açık kaldığı. Bu durum kuşlarda sıkıntı yaratabilir, onlar da bizim gibi uykularını alamazlarsa gün içinde sürekli uykulu hallerini gözlemleyebilirsiniz.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sağlık problemi dışında dikkatimi çeken konu, tv ve ışığın geç saatlere kadar açık kaldığı. Bu durum kuşlarda sıkıntı yaratabilir, onlar da bizim gibi uykularını alamazlarsa gün içinde sürekli uykulu hallerini gözlemleyebilirsiniz.
Bir de horlamanız varsa kuşun vah haline... ☺

Maviş Paşa

Tutkulu
Bende 5 kuşla aynı odadayım. Bütün odalar dolu olunca mecbur aynı odada kalıyoruz ama iyi oluyor bir yandan, sürekli gözümün önünde oluyorlar. Sabah ötüşleri en çok haftasonu zorluyor beni ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır. 😄
Aynen göz önünde dursunlar. Papağan değil de muhabbet kuşları ordan oraya uçuyo gece düşüyo hemen bakıyom 😄 uykumu feda ettim valla onlara

Maviş Paşa

Tutkulu
Tv ışık olduğu için odama aldım zaten. Belli saatte çıkarıp kafese giriyorlar alıştılar. Oyun alanı da yanlarında sıkıntı Olmuyor 😊 kendimden çok onları düşünüyorum valla 😄