• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarınızın yaptığı size komik gelen sizi şaşırtan şeyler var mı ?

bendenižşaşkın

Yeni Üye
Sizlerde benim gibi kuslarınızın yaptığı hareketlere şaşırıyor musunuz
Benim gibi kuslarınızın sizide şaşırtigi ve her öğrendiğiniz şeyde mutlu oldugunuz anlarıniz var mı
Benim bugün böyle bir an yaşandı .

serseri (6 aylık erkek ) abisi muhtar (1yaşında erkek ) Bugün muhtarın tırnakları uzadığı için biraz ucundan keselim dedik ama muhtarı tuttuğumuz gibi serseri üzerimize uçmaya ,bağırmaya başladı.Bu yüzden onu kafese kapatıp muhtarın tırnaklarını öyle kesmek durumunda kaldık ama bizim serseri kafesi yıktı nasıl çak çak bağırdı hayretler içinde kaldım.
( Serseri abisine oyuncaklarını ve yiyeceklerini vermiyor kıskanıyor )

Muhtar, serseri için aynı tepkiyi verecek mi diye merak edip Serseriyi tuttugumuz da muhtar hiç bir tepki vermedi ah zavalli serserim onu kurtarmaya gelen bile olmadı.🥺
(Belkide muhtarı tutmuslarken iki tanede ben vurayım demistir bilemiyorum hiç güven vermiyor 🤭)

Sizce hangisi

Hazır tutmuşlarken gidip bende vurayım mı

Bırakın laynn abiiii mi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizlerde benim gibi kuslarınızın yaptığı hareketlere şaşırıyor musunuz
Benim gibi kuslarınızın sizide şaşırtigi ve her öğrendiğiniz şeyde mutlu oldugunuz anlarıniz var mı
Benim bugün böyle bir an yaşandı .

serseri (6 aylık erkek ) abisi muhtar (1yaşında erkek ) Bugün muhtarın tırnakları uzadığı için biraz ucundan keselim dedik ama muhtarı tuttuğumuz gibi serseri üzerimize uçmaya ,bağırmaya başladı.Bu yüzden onu kafese kapatıp muhtarın tırnaklarını öyle kesmek durumunda kaldık ama bizim serseri kafesi yıktı nasıl çak çak bağırdı hayretler içinde kaldım.
( Serseri abisine oyuncaklarını ve yiyeceklerini vermiyor kıskanıyor )

Muhtar, serseri için aynı tepkiyi verecek mi diye merak edip Serseriyi tuttugumuz da muhtar hiç bir tepki vermedi ah zavalli serserim onu kurtarmaya gelen bile olmadı.🥺
(Belkide muhtarı tutmuslarken iki tanede ben vurayım demistir bilemiyorum hiç güven vermiyor 🤭)

Sizce hangisi

Hazır tutmuşlarken gidip bende vurayım mı

Bırakın laynn abiiii mi
Serseri gerçekten serseri sanırım sinirli belli 🤣🤣🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz ☺Serseriyi ben çok merak ettim 🤣 Video görsel bekliyoruz 👍

bendenižşaşkın

Yeni Üye
Serseri gerçekten serseri sanırım sinirli belli 🤣🤣🤣
Haha hiç sormayın kendinisini tuttugumuz da ısirmadi bile kuzu kuzu öylece durup bekledi ama abisini tutunca bizde saç baş bırakmadı esen rüzgarı hissettim o nasıl kanat çırpmaktir be yiğidim biraz daha büyük olsa savrulucaz.Arkadaşı kırmızï çizgisiymiste bilememisiz 🤭🤣🤣

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Haha hiç sormayın kendinisini tuttugumuz da ısirmadi bile kuzu kuzu öylece durup bekledi ama abisini tutunca bizde saç baş bırakmadı esen rüzgarı hissettim o nasıl kanat çırpmaktir be yiğidim biraz daha büyük olsa savrulucaz.Arkadaşı kırmızï çizgisiymiste bilememisiz 🤭🤣🤣
Koçum benim 🤣🤣🤣 Maşallah, resmini atabilir misiniz 🤣🤣🤣

bendenižşaşkın

Yeni Üye
Oyyyy maşallah kuzuma bakışa bak 🐥🥰🤣 Belli çok zeki fırlama 🤣🤣🤣 Yalnız ayak altında azıcık yara oluşabilir bebek vazeliniyle hafif masaj yapın iyice yedirin 🥰
Serseri ya 🤭🤣 hergun farklı yanına şahit oluyorum yaramazlıkta üstüne yok.Tv arkasında kendine yer bulmuş gidip orada yatıyordu TV sökmek zorunda kaldık.🙈Baktık olucak gibi değil kabloyu falan kemirse carpilicak.Gittik TV unitesi aldık.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Serseri ya 🤭🤣 hergun farklı yanına şahit oluyorum yaramazlıkta üstüne yok.Tv arkasında kendine yer bulmuş gidip orada yatıyordu TV sökmek zorunda kaldık.🙈Baktık olucak gibi değil kabloyu falan kemirse carpilicak.Gittik TV unitesi aldık.
Yaramazlığa bak tam ismine uygun 🤣🤣🤣